MENÜ

Dev kapışmaya saatler kaldı!

Bu gece Tekirdağ'da yapılacak WBC Dünya Ağır Sıklet Boks unvan maçına saatler kaldı; Eski Olimpiyat Şampiyonu Kübalı Odlanier Solis ile ABD'li Tony Thompson Kanaltürk'ün 23.30'dan itibaren naklen yayınlayacağı mücadelede kozlarını paylaşacak…

Dev kapışmaya saatler kaldı!

Türkiye’deki boksseverler, bu gece müthiş bir kapışma izleyecek. Dünyaca ünlü menacer Ahmet Öner’in organize ettiği Tekirdağ’daki boks şöleninde iki dev Odlanier Solis ile Tony Thompson karşı karşıya gelecek. WBC Dünya Ağır Sıklet unvanı için dövüşecek 2 boksör de dün akşam tartıya çıktı ardından da iddialı demeçler verdi. Bu kritik mücadeleden zaferle ayrılacak sporcu, Dünya Şampiyonluğu için Wladimir Klitschko’yla mücadele etme şansı yakalayacak.

Geceye evsahipliği yapan menacer Ahmet Öner şimdiye dek organize ettiği en büyük ve en önemli kapışmalardan biri olacağını dile getirerek “Kazanan bir kez daha Dünya Şampiyonluğu için şans yakalayacak. Kaybedenin ise kariyeri büyük bir ihtimalle sona erecek. Ben Türk boksseverlerin müthiş bir maç izlemelerini umut ediyorum. Herkesi bu gece Tekirdağ Atatürk Spor Salonu’na bekliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ