MENÜ

Derbi heyecanı FANATİK TV'de!

20 Nisan Pazar günü Türkiye'de nefesler Tutulacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçının heyacanı gün boyunca Fanatik Tv'de olacak

Derbi heyecanı FANATİK TV'de!

Stada gidemeyenler, maçı izleyemeyenler Fanatik Tv Olimpiyat Stadı’nı evinize getiriyor.

Stattan sıcak gelişmeler, önemli haberler, tüm ayrıntılar ve canlı bağlantılar bir tık yakınınızda .

Siz nerede olursanız olun Fanatik TV’de derbi coşkusu bir tık yakınınızda.

Canlı yayınlar,özel konuklar,medyanın önde gelen isimleri, Fanatik Ailesi'nin derbi yorumları Pazar günü dev maç öncesi – devre arası ve sonrasında Fanatik TV ekranlarında sizlerle birlikte olacak..

İŞTE ÖZEL GÜNE ÖZEL YAYIN AKIŞI

13.00 GÜNÜN İÇİNDEN

Derbi ateşi Günün İçinden programında start alıyor. Canlı yayında derbiye saatler kala Samandıra ve Ümraniye’den son gelişmeler. Günün gazete başlıkları,haberler ve canlı bağlantılar Umut Tufan ve İdil Demiray’ın sunumuyla Fanatik Tv’de.

14.30 – 16.40 – 18.00 TARAFTARDAN VE FANATİK AİLESİ’NDEN DERBİ YORUMU

Fanatik TV derbi öncesi sokağın nabzını tuttu. Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarlara ezeli rekabeti sorduk. Birbirinden ilginç yorumlar aldık. Taraftarların derbi değerlendirmesi Fanatik TV’de… Taraftar yorumlarının hemen arkasından Fanatik Gazetesi, Fanatik.com.tr, Fanatik e-Gazete ve Fanatik TV çalışanlarının derbiyle ilgili değerlendirmelerini sizlerle buluşturuyoruz…


15.00 SPOR HABERLERİ

Melis Sayım derbiye saatler kala son gelişmeleri “Spor Haberleri Bülteni”nde aktarıyor. İki ekipten son haberler, son görüntüler ve canlı telefon bağlantılarıyla derbinin nabzını tutuyoruz…

15.30 – 17.30 MEDYA GÖZÜYLE DERBİ

Spor medyasının önde gelen isimleri dev karşılaşmayı Fanatik Tv’de yorumluyor. Fenerbahçe’nin ve Beşiktaş’ın galibiyet şansı, Ersun Yanal ve Slaven Bilic’in kadro planlarını; spor medyasının başarılı isimleri sizler için değerlendirdi. Medya Gözüyle Derbi, 15.30 ve 17.30 tv.fanatik.com.tr’de…

16.00 DERBİYE DOĞRU

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE ezeli rekabetinde dünden bugüne yaşananlar “Derbiye Doğru” programında Fanatik Tv izleyenleri ile buluşuyor. ezeli rekabetin tarihçesi, akıllara kazınan maçlar, sayılar ve ilginç istatistikler canlı yayında Ayşenur Afyon ve Kutlu Akpınar’ın anlatımıyla ekrana geliyor. Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun ve Beşiktaş editörümüz Gökmen Özcan da iki ekipten son gelişmeleri canlı telefon bağlantılarıyla bildiriyor…

17.00 FARKLI YORUM – MEHMET DEMİRKOL

Türkiye’de sporun gündemini belirleyen usta yazar Mehmet Demirkol, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Fanatik TV’ye değerlendirdi.

Mehmet Demirkol’un derbi yorumunu ve iki takım hakkındaki görüşlerini 17.00’de Fanatik TV’de izleyebilirsiniz.

18.30 DERBİYE DOĞRU

Derbiye sayılı dakikalar kala iki takımın sahaya çıkacak 11’lerini ve stattan atmosferi Hakan Ateşler “Derbiye Doğru”da aktarıyor. Değerli yazarımız Cem Şengül, mücadelenin analizini canlı yayında yapıyor. Beşiktaş muhabirimiz Saycan Sayım Olimpiyat Stadı’ndan son gelişmeleri bildiriyor… Derbi heyecanı gün maç başlayana dek sürüyor.

19.00 90 DAKİKA DERBİ

Atatükr Olimpiyat Stadı’nda büyük heyecan başlıyor.

Fanatik TV, 90 dakika her anıyla, her yaşananıyla sizi bu heyecan ortak ediyor.

Derbide dakika dakika yaşananlar, tartışmalı pozisyonlar , goller ve kaçanlar tüm detaylar Fanatik Tv’de ekranlarınıza geliyor. Hakan Ateşler’in maç anlatımına eski futbolcu Cenk İşler ve duayen gazeteci Hakan Can yorumlarıyla katkıda bulunuyor. Tartışmalı kararlar, tartışmalı pozisyonlar taktik dizilişler usta yorumcularla Fanatik Tv’de.

Stada gidemeyenler, maçı izleyemeyenler Fanatik Tv derbiyi evinize getiriyor.

21.00 90 ARTI DERBİ

Maç bitiyor yayın bitmiyor. Beşiktaş-Fenerbahçe maçının ardından statta yaşananlar maç sonu görüşler ve yorumlar Fanatik Tv ‘de.

Yanal’ın ve Bilic’in basın toplantıları ve gelişmeler 90 Artı Derbi programında canlı yayında sizlerle buluşacak. Fanatik yazarları 90 dakikanın ardından derbiyi sizin için yorumlayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ