MENÜ

Darbesiz sakatlar!

Gökhan'da yırtık tespit edildi, devreyi kapattığı belirlendi. Darbesiz sakatlıkların çoğalmasıyla gözler yeniden sağlık ekibine çevrildi

Darbesiz sakatlar!

Beşiktaş’ın Sivasspor ile yaptığı maçta sakatlanan Gökhan Töre’nin sağ arka adalesinde 2. derece yırtık tespit edildi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Sivasspor maçında sakatlanan Gökhan Töre’nin, dün sabah Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi’nde MR’ı çekildi. Sağ arka adalesinde 2. derece yırtık tespit edilen Siyah-Beyazlı oyuncunun tedavisine başlandığı kaydedildi. Gökhan Töre’nin sakatlığı nedeniyle ligde kalan 3 maçta da forma giymesi zor görünüyor. Beşiktaş’a bir kötü haber de diğer bir genç isim Kerim Frei’dan geldi. Geleceğin yıldızları arasında gösterilen oyuncu, A2 Ligi’nde dün Fenerbahçe’yle oynanan derbide sakatlandı. Gökhan’ın ardından Kerim’in de adale sakatlığı yaşaması şok etkisi yarattı.

Çare bulunamadı

Yönetim, sezon başında Avrupa’nın önde gelen takımlarından; Bayern Münih, Dortmund, Real Madrid, Chelsea ve Inter’in sağlık ekibini incelemeye almıştı. Bunun üzerine yeniden yapılanmaya gidilip sağlık ekibi personel olarak bu kulüplerin seviyesine taşınmıştı. Ancak tüm bu çalışmalara radikal bir değişim olmadığı göze çarptı. İşte Beşiktaş’ta bu sezon sakatlık yaşayan diğer isimler: Fernandes, Veli, Ömer, Mustafa, Almeida, Franco, Escude, Olcay, Sivok, Sezer, Eneramo, Oğuzhan, Hutchinson, Mehmet, Necip ve Cenk.

Haberin Devamı
YORUM YAZ