MENÜ

Cyle Larin: "Rekabetten kaçmam"

Beşiktaş'ta Torshavn karşısında hat-trick yapan Cyle Larin, forve arayışında bulunan yönetime mesaj gönderdi.

Cyle Larin: "Rekabetten kaçmam"

Beşiktaş’ın geçen sezonun ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Cyle Larin, yarım dönemde kısıtlı zaman bulsa da sergilediği futbolla gelecek için ümit vermişti.

Haberin Devamı

Siyah- Beyazlılar’ın yeni sezon öncesinde Slovakya ve Avusturya’daki hazırlık kamplarındaki çalışkan görüntüsüyle göz kamaştıran Larin, hırsının meyvesini başarılı performans olarak geri almaya başladı.

Beşiktaş’ın önceki akşam B36 Torshavn’la Vodafone Park’ta oynadığı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında aldığı 6-0’lık galibiyete 3 gollük katkı yapan Kanadalı futbolcu, yıldızını parlattı.

‘Katkı verdiğim için mutluyum’

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına performansıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan 23 yaşındaki futbolcu, “Takımıma en iyi şekilde katkı verdiğim için çok mutluyum. Hocamızdan daha çok süre aldıkça daha çok gol atacağıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Yönetimi’nin; Alvaro Negredo ve Mustafa Pektemek’le yollarını ayırıp yeni bir forvet almayı planlamasıyla ilgili olarak da konuşan Larin, “Forvet transferi konusu benim dışımda gelişen bir olay. Bundan dolayı rahatsız değilim. Rekabete açık biriyim. Yeni golcü transferi takımdaki rekabeti artırır. Rekabet artınca da takıma olan katkı daha da artar” diye konuştu.

Haberin Devamı

İkinci kez hat-trick!

Cyle Larin, görev aldığı 6 maçta 2 kez hat-trick yaptı. Siyah-beyazlı ekibin geçen sezon Süper Lig’in son haftasında Sivasspor’u 5-1 yendiği maçta rakip fileleri 3 kez havalandıran Larin, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda B36 Torshavn karşılaşmasında da bunu başardı.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ