MENÜ

Corona Virüs Vaka Sayısında Son Durum! 30 Mart Corona Virüs gündeminde 24 saatte neler oldu? İlaç Bulundu mu?

Corona virüs Türkiye gündeminin merkezindeki yerini koruyor.. Yeni vaka ve ölü sayıları Türkiye'de ve Dünya'da kaç oldu? Corona virüs haberleri neler? Fatih Terim iyileşti mi? Corona Virüs ilacı bulundu mu? Corona virüs yüzünden kaç kişi öldü? Bu soruların hepsi gün gün Fanatik Tv'de Nihat Uzel'in hazırlayıp sunduğu Corona Virüs Özel Gündemi programında inceleniyor... İşte tüm merak edilenler ve Corona virüs gündemi...

Sağlık bakanı Fahrettin Koca dün akşam yaptığı açıklamada 1.815 yeni tanı konduğunu açıklarken, 23 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Haberin Devamı

Bu sonuçlarla Türkiye’deki toplam can kaybı 131’e, vaka sayısı ise 9.217’ye ulaştı.

Türkiye’de toplam 105 hasta iyileşirken, Yoğun bakımda olan hasta sayısı ise 568.

Türkiye’de 30 Mart itibariyle toplam 65.446 kişiye test yapılabildi. Bu sayı Türkiye nüfusunun %0,084’üne denk geliyor

30 Mart itibariyle Dünya genelinde Corona Virüs vakalarının sayısı 735.00’e ulaştı.

Bugün itibariyle koronavirüsten iyileşenlerin sayısı 155 bine ulaşırken, hayatını kaybedenlerin sayısı ise 34.780 oldu.

İran’da 35 günlük bebekte covid-19 tespit edilirken, Fas’ta 17 aylık bir bebek koronavirüs yüzünden hayatını kaybetti.

Amerika dünya genelinde test rekoru kırdı, ABD’de toplam 894.000 kişiye test yapıldı. Amerika’da toplam vaka sayısı ise hala dünyanın tepesinde, 142,746.

Haberin Devamı

ABD başkanı Donald Trump, ülk edeki hayatın 30 Nisan’a kadar durabileceğini açıkladı.

Aralarında Harvard, Yale, Columbia ve Princeton’ın da yer aldığı dünyanın en önemli 8 üniversitesi Online Kurslarını herkes için kullanılır hale getirdi.

Avrupa’da corona virüsü en yoğun şekilde yaşandığı İtalya, 24 saat içinde 756 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi ve toplam ölü sayısı 10,779 oldu.

İtalya Futbol Federasyonu, alt ligleri korumak için 400 Milyon Euro’luk fon ayırdıklarını açıkladı.

Fenerbahçeli futbolcular aralarında topladıkları 5 Milyon Tl ile 33 Bin gıda kolisini ihtiyaç sahiplerine göndereceğini açıklayarak güzel bir işe imza attı.

Çinli bilim insanları, yeni tip corona virüse karşı virüsü %96.5 verimlilikle emebilen ve etkisiz hale getirebilen bir nanomadde keşfettiklerini açıkladı.

Almanya Hessen Eylaeti Finans Bakanı Thomas Schaefer’in corona virüs krizi endişesinden dolayı intihar ettiği bildirildi.

İspanya’daki kötü durum git gide artıyor. Son 24 saatte corona virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 812 kişi artarak, 7.430 oldu. İspanya 7,340 yeni vaka bildirerek toplam 85,195 vakaya ulaştı. İspanya Amerika ve İtalya’nın ardından en çok vakası bulunan ülkeler sırasında 3. Sıraya yükseldi.

YORUM YAZ