MENÜ

Cocu:Sonuç çok kötü değil

Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu, Benfica maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Cocu:Sonuç çok kötü değil

Fenerbahçe sezonun en önemli maçında Benfica ile deplasmanda Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçında karşılaştı. İlk yarıda etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe, 2. yarıda rakibinin baskısına dayanamadı ve sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Mücadelenin ardından Sarı Lacivertliler'in Hollandalı teknik direktörü Phillip Cocu, karşılaşmayla ilgili olarak önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte Cocu'nun açıklamaları:

"Skor çok kötü bir skor değil. Sonuç itibariyle yenilgi ama rövanş maçı için umutlarımızı taşıyabileceğimiz bir skor. 2. maçta umarım tıklım tıklım tribünler önünde oynayacağız."

"Sonuç çok kötü değil. Evimizde oynayacağımız maç için şansımız olduğunu düşünüyorum. İlk yarıda iyi oynadık. Topa sahip olmayı başardık. İkinci yarıda ise savunmada iyi organize olmaya çalıştık ama basit top kayıpları yaptık. İkinci yarıda topa daha fazla hükmetmeliydik."

'2. yarıda ise topa hakim olamadık'

"İlk yarıda Benfica'nın sahasında pres yapabileceğimizi gösterdik. 2. yarıda ise topa hakim olamadık. Oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Bu akşam gösterdiğimiz efordan, gayretten memnunum. Elimizde ne var ne yoksa gelecek hafta kazanabilmek için sahaya koyacağız."

Haberin Devamı

"Tabi ki geliştirmemiz gereken noktalar var. Tek devre yetmez. Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada ve dış sahada farklı maçlar oynarsınız. Genel anlamda takımımın mücadelesinden memnunum. Rövanşta tüm gücümüzü ortaya koyacağız."

Ayew ve Soldado açıklaması

"Ayew ve Soldado rövanşta 11'de oynar mı, bunu şu anda bilemem. Ama bu iki oyuncunun fiziksel anlamında daha iyi hale gelmesi durumunda, daha fazla seçenek olacak elimizde. Şu anda elimizdeki oyuncuları kullanmak durumundaydık."

YORUM YAZ