MENÜ

Çocuğuna okul kıyafeti alamayan baba intihar etti

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 4 ay önce geçirdiği iş kazası nedeniyle işsiz kalan İsmail D., liseye giden oğluna okul pantolonu alamadığı için kendini asarak intihar etti. Fenerbahçeli olan baba ve oğulun hikayesi tüm Türkiye'yi derinden etkiledi. Fenerbahçe yönetimi şimdi babasız kalan çocuğun iletişim bilgilerini bulmaya çalışıyor. Valilik ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada babanın intihar sebebinin "pantolon alamama" olmadığını belirtti.

Çocuğuna okul kıyafeti alamayan baba intihar etti

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 4 ay önce geçirdiği iş kazası nedeniyle işsiz kalan İsmail D., liseye giden oğluna okul pantolonu alamadığı için kendini asarak intihar etti.

Haberin Devamı

Olay Körfez Yukarı Hereke 17 Ağustos Mahallesi Ortanca Sokak üzerindeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İsmail D. (45), lisede okuyan oğlunun, okul üniforması olarak kabul edilen pantolondan giymediği için derse alınmadığını öğrendi.

Oğlunun durumu anlatması üzerine bunalıma giren baba İsmail D., evin banyosunda kendini asarak intihar etti. Eşini banyoda asılı gören Hafize D., durumu 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. İsmail D.'nin cansız bedeni emniyet güçlerinin incelemeleri sonrasında morga kaldırıldı. Burada yapılan işlemlerin ardından İsmail D.'nin cenazesi memleketi Balıkesir'de defnedildi.

Haberin Devamı

Yaşamına son vEren İsmail Devrim'in üzerinden 20 TL çıktı..

OSB'de tornacılık yaparken geçirdiği motosiklet kazasının ardından kolu ezilen ve eşine sık sık 'ben bu kolla nasıl çalışırım' diyen Devrim'in üzerinden 20 TL para çıktığı öğrenildi.

Devrim aynı zamanda evinin kredi borcunu ödemeye de çalışıyordu.

Fenerbahçe yönetimi o çocuğu arıyor

Olay tüm Türkiye'yi derinden etkilerken Fenerbahçe yönetiminin babasız kalan çocuğun iletişim bilgilerini ulaşmaya çalıştığı öğrenldi.

Kocaeli Valiliği'nden açıklama

Kocaeli'nden gelen bir intihar haberi gündem oldu. Oğluna, okulun istediği pantolonu alamadığı için inithar ettiği iddia edilen baba hakkında valilikten açıklama geldi.

Körfez Yukarı Hereke’de ikamet eden İsmail Devrim'in (45), "Lisede okuyan çocuğuna okulun istediği pantolonu alamadığı için intihar etti" iddiasına Kocaeli Valiliği'nden yalanlama geldi.

İşte Kocaeli Valiliği'nin açıklaması:

21.09.2018 tarihinde Körfez ilçemizde yaşanan intihar olayı basında yer almıştır.

Haberin Devamı

Söz konusu haberler; intihar sebebi çocuklarına kıyafet alamadığı ve bu sebeple okula alınmadıkları şeklinde yayınlanmıştır. Yapılan araştırma ve inceleme sonucunda, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığı olay sebebinin psikolojik nedenlere dayandığı anlaşılmıştır.

Haberlerin kamuoyunu yanlış bilgilendirerek, olumsuz algı oluşturmaya sebep olduğu anlaşılmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUM YAZ