MENÜ

Cocu: Bu daha başlangıç

Teknik Direktör Cocu takımın oyun karakterini tamamen değiştirdi. Hollandalı hoca, geldikleri noktayı “bu daha başlangıç” şeklinde değerlendirirken, golcü ve topu geriden oyuna iyi sokan bir stoperle bambaşka bir kimliğe bürüneceklerine inanıyor.

Cocu: Bu daha başlangıç

Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok'un haberine göre; Fenerbahçe’de Teknik Direktör Cocu’nun göreve gelmesiyle birlikte takımın oyun karakteri fazlasıyla değişti.

Haberin Devamı

Hareketli ve tempolu oyun tarzı ile tribünlerin de beğenisini kazanan sarı-lacivertli takım, Serie A ekiplerinden Cagliari karşısında da bunu gösterdi.

Cagliari üst düzey bir ekip görüntüsü vermese de klasik bir İtalyan takımı olması sebebiyle Fenerbahçe’nin Benfica sınavları öncesi seviyesini görmesi adına ciddi bir rakipti.

Herkes memnun

Teknik heyet bugüne kadar oynanan oyun, takımın performansı, oyuncuların yeni sisteme adapte olma çabasından son derece memnun. Genel anlamda yönetim, taraftar ve camia da kısa süredeki bu değişimden dolayı mutlu. Ancak teknik direktör Cocu’ya göre bu daha başlangıç.

Golcüsü olmayan ve topu geriden hâlâ çok iyi oyuna sokamayan takımın ayrıca son bölümlerde oyundan düşmesi de söz konusu. Bu tip sıkıntıları da zaman içinde aşmaya çalışacak teknik adamın beklediği en az iki transfer daha var. Bunlardan biri stoper diğeri de golcü. Bu isimlerin gelmesiyle beraber gerçek anlamda etkili bir 4-3-3 sistemi ve Cocu’nun kafasındaki oyun ortaya çıkacak.

YORUM YAZ