MENÜ

Cim Bom'a 800 TL'lik bilet!

Bursaspor Kulübü, Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş maçı bilet fiyatlarını açıkladı. Galatasaray seyircisi için ayrılan tribün biletleri 800 TL'den satışa çıkıyor.

Cim Bom'a 800 TL'lik bilet!

Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

Haberin Devamı

"Biletler sadece Biletix internet sitesi üzerinden 15.04.2014 Salı günü saat 10.00 itibariyle satışa çıkacaktır.

Biletix web bilet satış kanallarından bilet alan taraftarlarımız biletleri Çetin Family Emek- Çetin Family Nilüfer- Heykel Nalbantoğlu Bursaspor Katlı Otopark Biletix gişesinden alım yapılmış olan kredi kartını ve kimliklerini ibraz etmek suretiyle teslim alabileceklerdir. Misafir takım biletleri sadece Biletix web bilet satış kanallarında 15.04.2014 Salı günü saat:10:00 itibariyle satışa sunulacaktır. Bilet alan misafir takım taraftarları İstanbul Biletix bilet gişelerinden bilet alımı yapılmış olan kredi kartını ve kimliklerini ibraz etmek suretiyle teslim alabileceklerdir.

İl Spor Güvenlik Kurulu kararı, TFF statüleri, TFF Talimatları ve 6222 ile 6259 sayılı kanunlar gereği yaş sınırlaması olmaksızın tüm müsabakalarımızda olduğu gibi bileti veya kombinesi olmayan taraftarlarımız ve çocuklarda müsabakaya alınmayacaklardır."

Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

Haberin Devamı

BURSAGAZ VIP B Tribünü 1.Sıra: 300, 00 TL

BURSAGAZ VIP Tribünü 2....6.Sıra: 200,00 TL

KAPALI C Tribünü:100,00 TL

MARATON Tribünü: 50,00 TL

AÇIK KALE ARKASI Tribünü: 800,00 TL

MİSAFİR Tribünü: 800,00 TL

Emre KOŞAK - DHA

Konu ile ilgili açıklama yapan Bursaspor başkanı Erkan Körüstan, Bunun altında bir şey aranmaması gerektiğini belirterek, "Sadece Galatasaray taraftarlarına özel bir uygulama değil. Bursaspor taraftarlarına da aynı fiyat uygulanıyor. Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı. Yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldık. Bundan daha fazla da bir açıklama yapmak istemiyorum" diye konuştu.

YORUM YAZ