MENÜ

Chedjou: Fenerbahçe hak etti

Galatasaray'ın Kamerunlu stoperi Aurelien Chedjou, Fenerbahçe'nin şampiyonluğu hak ettiğini belirtti.

Chedjou: Fenerbahçe hak etti

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği Kamerunlu stoper Aurelien Chedjou, Lille'in resmi internet sitesine röportaj veren Chedjou, Galatasaray'daki ilk sezonunu değerlendirdi ve gösterdikleri performanstan mutlu olmadığını açıkladı.

Deneyimli oyuncu, "Çok daha iyi olabilirdim. Sakatlıklar beni çok etkiledi. Ayrıca yabancı kuralı nedeniyle forma bulmakta oldukça zorlandım artık daha tecrübeliyim ve gelecek sezon benim için daha iyi olacak" şeklinde konuştu.

Takıma çok kolay alıştığını söyleyen Chedjou, "Drogba, Eboue gibi Fransızca konuşan arkadaşlarla kaynaştım. Saha içinde işime yarayacak kadar Türkçe kelime öğrendim." ifadelerini kullandı.

Türkiye'deki derbi atmosferini inanılmaz olarak niteleyen Chedjou, şampiyonluk yarışıyla ilgili "Fenerbahçe lige iyi başladı ve şampiyonluğu hak etti. Sezon boyunca yaptığımız dikkatsizce hatalar yüzünden birçok değerli puanlar kaybettiğimizi düşünüyorum. Buna karşın Şampiyonlar Ligi'nde iyi işler çıkardık. Seneye daha iyi olacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ