MENÜ

Çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları - 22 Ayar gram altın fiyatı...

Vatandaşlar 10 Ağustos 2018 güncel altın fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyor. Çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları kapsamında yatırım yapacak olan birçok kişi, bu doğrultuda sorgulamalarını sürdürüyor. Ayrıca altın kuru, altın ne kadar, küçük altın ne kadar, çeyrek altın fiyatı gibi soruların cevapları internette aranıyor. Tüm detaylar haberimizde...

Çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları - 22 Ayar gram altın fiyatı...

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 210 lira seviyelerinde dengelendi. Dün, dolar kuru ve altının ons fiyatındaki değer kazançlarının etkisiyle yükseliş eğiliminde hareket eden altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 1,43 primle 206,1 liradan tamamladı.

Haberin Devamı

Altının gram fiyatı, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 09.50 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 1,9 değer kazancıyla 210 liradan işlem görüyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 343 lira, Cumhuriyet altını da 1.398 liradan satılıyor.

Altın fiyatları yükselecek mi?

Asya piyasalarında yatay bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda 1.214 dolardan alıcı buluyor.

Asya piyasalarında satış ağırlıklı bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,36 azalışla 1.208 dolardan alıcı buluyor.

Uzmanlar, dolar kurundan aldığı destekle yükselen altının gram fiyatının, 225 lira üzerinde kapanışlar gerçekleştirmesi durumunda 250 lira seviyesine kadar çıkabileceğini kaydetti.

Çeyrek altın ne kadar Altın fiyatları - 22 Ayar gram altın fiyatı...

Uzmanlar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın bugün açıklayacağı yeni ekonomi modeli ile ABD'den gelecek açıklamaların piyasaların yönü üzerinde belirleyici olacağını ifade ederek, İngiltere'de büyüme ve ABD'de enflasyon verilerinin de izleneceğini dile getirdi.

Haberin Devamı

AA Finans Analisti İslam Memiş, dolar kurundan aldığı destekle yükselen altının gram fiyatının, 225 lira üzerinde kapanışlar gerçekleştirmesi durumunda 250 lira seviyesine kadar çıkabileceğini kaydetti.

Çeyrek altın ne kadar Altın fiyatları - 22 Ayar gram altın fiyatı...

Memiş, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın bugün açıklayacağı yeni ekonomi modeli ile ABD'den gelecek açıklamaların piyasaların yönü üzerinde belirleyici olacağını ifade ederek, İngiltere'de büyüme ve ABD'de enflasyon verilerinin de izleneceğini dile getirdi.

Gram altın kaç TL?

Gram altın dün akşam günü 213,40 lira seviyesinden günü tamamlamıştı. Altının gram fiyatı Kapalıçarşı'da 231,00 liradan alınırken 231,40 liraya satılarak işlem görüyor.

Çeyrek Altın fiyatı

Çeyrek altın fiyatı dün günü 348 liradan tamamladı. Çeyrek altın yeni güne ise 383 liradan alınırken 386 liraya satılarak işlem görüyor.

Cumhuriyet altın ne kadar?

Cumhuriyet altın fiyatı dün akşam günü 1.426,00 liradan tamamladı. Haftanın son günü cumhuriyet altın fiyatı 1,555 liradan alınırken 1,575 liraya satılıyor.

YORUM YAZ