MENÜ

Cenk Tosun: Euro 2020'de olacağız!

İran maçında attığı 2 klas golle Türkiye’ye galibiyeti getiren Cenk Tosun, görüşlerini FANATİK’le paylaştı. Yıldız oyuncu, “Form olarak çok iyi durumdayım. Rusya’daki Dünya Kupası’nda olmayı çok isterdim. Euro 2020 için takımım adına elimden gelen her şeyi yapacağım”dedi.

Cenk Tosun: Euro 2020'de olacağız!

Ay-Yıldızlılar’ın önceki akşam hazırlık maçında İran’ı 2-1’lik skorla devirdiği mücadeleye milli golcü Cenk Tosun damgasını vurmuştu. Mücadelenin 6 ve 50. dakikalarında sahneye çıkıp Türkiye’ye galibiyeti getiren isim olan başarılı futbolcu, karşılaşma sonrasında görüşlerini FANATİK’le paylaştı.

‘Yeni arkadaşlarımız var’


Yıldız futbolcu, “Milli takımıma katkı sağlayabildiğim için çok mutluyum. Benim gollerim kadar takım arkadaşlarımın da çabası önemliydi. Güçlü bir rakibe karşı oynadık” ifadelerini kullandı. Milli formayla olan hedeflerinden de bahseden 26 yaşındaki futbolcu, “Form olarak çok iyi durumdayım. Rusya’daki Dünya Kupası’nda olmayı çok isterdim ama üzgünüm ki bunu başaramadık. Şimdi önümüzde Euro 2020 var. Bu turnuvada yer alabilmek için takımım adına elemden gelen her şeyi yapacağım. Kadroda yeni arkadaşlarımız var. Umarım onların da katkılarıyla istediğimizi başarırız” yorumunu yaptı.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ