MENÜ

Cem Dizdar'dan TFF'ye sert eleştiri: Paramparça edeceksin bu sistemi!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), 2020-2021 sezonunda Süper Lig'de mücadele edecek takımlar için belirlediği harcama limiti, spor gündemine damga vurdu. Gazetemiz yazarı Cem Dizdar, TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında konuya ilişkin sert eleştirilerde bulundu.

Transfer tescil döneminin resmen başladığı gün Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan harcama limitleri, futbol kamuoyunun gündemine damga vurdu.

Haberin Devamı

TFF'nin yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek takımlar için belirlediği harcama limitlerine en büyük tepki Fenerbahçe cephesinden gelirken farklı kulüpler de farklı tepkiler göstermeye devam ediyor.

Gazetemiz yazarı Cem Dizdar, konuya ilişkin sert eleştirilerde bulundu. Dizdar, TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında ''Ciddiye alıp tüm düzenimizi buna göre koruyacağız çünkü işin kolayı o. Orada para harcanıyor, o paraları da kapışan birileri var ülkede. O paralar da nereye gitti kimse bilmiyor. Bu sistemi paramparça edeceksin. Bunca yıldır söylüyorum; geldiğimiz noktayı paramparça edeceksin. Cesaretle paramparça edeceksin ki yeni bir oyun kurabilesin.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ