MENÜ

Celta Vigo'dan Negredo atağı

La Liga temsilcisi Celta Vigo, Beşiktaş’ın alacaklarına karşılık bonservissiz göndermeye sıcak baktığı 32 yaşındaki futbolcu için harekete geçti. İspanyol ekibinin, Negredo’nun menaceri Juanma Lopez’le görüşmelere başladığı belirtildi.

Celta Vigo'dan Negredo atağı

Teknik direktör Şenol Güneş’in kadrosunda düşünmediği isimlerin başında gelen Alvaro Negredo, menaceri aracılığıyla İspanya La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano’yla görüşmüş ancak sonuç alamamıştı.

Haberin Devamı

Bu gelişme sonrasında Beşiktaş’la çalışmalarını sürdüren 32 yaşındaki futbolcunun son olarak bir diğer La Liga temsilcisi Celta Vigo’yla görüştüğü ortaya çıktı.

Siyah- Beyazlılar’ın, 4.3 milyon Euro’luk maaşından kurtulmak için bedelsiz olarak yollarını ayırmaya sıcak baktığı tecrübeli futbolcunun, menaceri aracılığıyla maaş pazarlığına başladığı kaydedildi.

Beşiktaş, şimdiden hazır

Bonservissiz transfer olma seçeneği sebebiyle Celta’dan yıllık 3 milyon Euro’luk talepte bulunan tecrübeli futbolcunun menaceri Juanma Lopez’in, soluğu İspanya’da aldığı belirtildi. Beşiktaş Yönetimi’nin de temasları dikkatle takip ettiği ve oyuncuyla Celta Vigo’nun anlaşması sonrasında satış için görüşmelere başlamaya şimdiden hazır olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ