MENÜ

Çaykur Rize bombardımanı!

Transfer atağına kalkan Çaykur Rizespor, Galatasaray’dan Emrah Başsan’ı kiraladı. Hollandalı orta saha Bel Hassani’yi de İstanbul’a getirdi. Stoper için Ertuğrul Ersoy’u gündeme alan Karadeniz ekibi, kaleyi de Alperen’le takviye etti.

Çaykur Rize bombardımanı!

Kadrosunu büyük ölçüde yenileyen, ancak istediği transferleri bir türlü gerçekleştiremeyen Çaykur Rizespor, ligin başlamasına sayılı günler kala düğmeye bastı.

Bu kapsamda harekata başlayan Karadeniz ekibi ilk bombasını ise Galatasaray’dan patlattı. Yeşil-Mavililer, Galatasaray’ın Antalyaspor’dan transfer ettiği Emrah Başsan’ı bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Teknik direktör Riekerink’in gözüne giremeyen oyuncu yeni sezonda Çaykur Rizespor forması giyecek. Riekerink’in onayından geçen anlaşma iki kulüp arasında resmi olarak kesinliğe kavuştu. Emrah Başsan sözleşme için Rize’ye gitti. 24 yaşındaki futbolcu bugün resmi imzayı atacak.

Bel Hassani, İstanbul’da

Karadeniz ekibi Heracles’in Fas asıllı orta saha oyuncusu Ilias Bel Hassani’yi de transfer görüşmesi için İstanbul’a getirdi.

Hassani ile kulüp başkanı Metin Kalkavan’ın özel olarak görüşeceği, bu futbolcunun anlaşma sağlanması halinde akşam saatlerinde Rize’ye gelerek tesisleri gezeceği öğrenildi.

Rize ayrıca geçen sezon Bursaspor’dan kiralık olarak takımda yer alan Ertuğrul Ersoy’u da gündemine aldı. Bu oyuncunun yeniden kiralanması için görüşmeler başladı.

Alperen de tamam

Rize’nin transferleri bu iki flaş isimle sınırlı değil. İtandje ile yollarını ayırmaya hazırlanan Yeşil-Mavililer, kaleye de bir takviye yaptı.

Galatasaray altyapısından Alperen Uysal da yeni sezonda Çaykur Rizespor kadrosunda olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ