MENÜ

Çarşı pazar karıştı!

Beşiktaş Genel Sekreteri Metin Albayrak, E-Bilet uygulaması sebebiyle taraftarın Fenerbahçe derbisine ilgi göstermemesi hakkında sert konuştu: İnsanları kulaklarından tutup zorla maça getirecek değiliz. Galatasaray'a karşı da stat doldu da ne oldu maçı mı kazandık!” dedi

Çarşı pazar karıştı!

Ligde Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidiş için kritik önem taşıyan maçta bugün Fenerbahçe’yi Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ağırlayacak Beşiktaş’ta, taraftarın E-Bilet sistemi yüzünden maça ilgi göstermemesi keyifleri kaçırdı. Konu hakkında açıklamada bulunan Genel Sekreter Metin Albayrak, Siyah-Beyazlı sporseverlerden zorlu maç öncesinde destek istedi. Albayrak, “Taraftarımıza en çok ihtiyacımız olan zamanlardayız. Maça gelmeyeceğini söyleyenler, Beşiktaş’a zarar vermek isteyenlerdir. Şampiyonlar Ligi’ne giderken, böyle bir tutum sergilemek ayıptır. Galatasaray derbisinde Atatürk Olimpiyat Stadı tamamen doldu da ne oldu, maç mı kazandık? Aklıselim taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağına olan inancımız tamdır. Derbide yaklaşık 25-30 bin kişi bekliyoruz. Umudumuz, gelen grubun bize sahip çıkması. Taraftar dediğin kulübünü zorda bırakmaz, maddi manevi değer katar” dedi.

‘Bu kartları biz icat etmedik


Passolig uygulaması için yapılan polemiğin kulübe zarar verdiğini söyleyen Albayrak, “İnsanları kulağından tutup zorla maça mı getireceğiz? Kim neye, neden itiraz ediyor, anlamak mümkün değil. Biz hükümet miyiz, devlet miyiz? Elektronik bilet bir kanun, bir zorunluluk. Bu kartları Beşiktaş icat etmedi. Maça gelmeyeceğini söyleyenler, Beşiktaş’a zarar vermek isteyenlerdir. Şampiyonlar Ligi’ne giderken, böyle bir tutum sergilemek ayıptır” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ