MENÜ

Çarpıcı Beşiktaş yorumu: Evinde yatıp...

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, B36 Torshavn takımını 2-0 ve 6-0'lık skorla mağlup etmiş ve 3. ön eleme turunda LASK Linz takımıyla eşleşmişti. Siyah-beyazlılar Vodafone Park'ta oynanan ilk maçı 1-0 kazandı. Beşiktaş'ın B36 Torshavn ile Vodafone Park'ta oynadığı rövanş maçına Cyle Larin hat-trick yaparak damga vurmuştu. Geçen sezon Cenk Tosun'un Everton'a transfer olmasının ardından Beşiktaş gol yollarında sıkıntı yaşamış ancak Benfica'dan kiralanan Talisca gibi yıldızlarıyla o sorunu çözmüştü. Yine geçen sezon kadroya forvet olarak dahil edilen Love ve Negredo da bekleneni verememişti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kamp dönemi düzenlediği basın toplantısında Negredo'yu takımda görmek istemediğini açıkça ifade etmişti.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda LASK Linz takımını 1-0 mağlup etti. Siyah-beyazlıların Vodafone Park'ta turu geçebileceği düşünülürken 1-0'lık skorla maç tamamlandı ve alınan skor taraftarı memnun etmedi.

Haberin Devamı

"Larin iyi bir forvet ancak yanına parçalayıcı bir forvet lazım"

Beşiktaş'ın Avrupa'da bu sezon oynadığı maçları değerlendiren Fanatik Gazetesi yazarı Emre Tilev, "Torshavn maçı Beşiktaş için kriter değil" ifadelerini kullandı. Performansıyla oynadığı maçlarda göz dolduran Cyle Larin hakkında da konuşan Tilev, "Larin iyi bir forvet ancak yanına parçalayıcı bir forvet lazım" ifadelerini kullandı. Şenol Güneş'in kamp döneminde Negredo ile ilgili yaptığı açıklamaya değinen Tilev, "Ücretini alıp, yedek kulübesinde değil de evinde yatarak Beşiktaş'a faydalı olmaya çalışanları takımdan uzaklaştırıyor. Bu da en doğru hamlelerden biri" dedi.

YORUM YAZ