MENÜ

Cardozo fırtınası!

Başkan Hacıosmanoğlu, seyahati son anda iptal etti ama Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal, Portekiz'e gitti. Golcü için Benfica-Trabzon yakınlaşması Bordo-Mavililer'i ayağa kaldırdı. Herkes hemfikir: Cardozo gelirse en iyisi olur

Cardozo fırtınası!

Trabzonspor’da transfer hareketliliği erken başladı... Takımın acil ihtiyaçları olarak forvet ve savunmanın solu ile göbeğine takviye ön plana çıkarken, son günlerdeki birkaç gelişme taraftarın heyecanını katladı. O gelişmelerin başında Benfica Başkanı Vieira’nın Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu dün geceki Benfica-Juventus maçına çağırması geliyor. Başkan son anda programını iptal edip Trabzon’a gitme kararı alırken, kulüp CEO’su Burak Gürdal, Portekiz’in yolunu tuttu. Benfica-Trabzon yakınlaşması da doğal olarak akıllara Cardozo’yu getirdi. Çünkü Bordo-Mavililer, devre arasında da Paraguaylı yıldızı istemiş, son dakika pürüzleri ile transfer yatmıştı. Şimdi tekrar bu flörtün ortaya çıkması, taraftarını ateşledi. Cardozo ismine tam puan veren Trabzonsporlular, “En büyük ihtiyacımız forvet ve savunmanın soluna takviye” fikrinde birleşti.

‘Trabzon’da transfer bitmez’

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise FANATİK’e transfer süreci ile ilgili konuştu... İsimlere takılmadan çalıştıklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, “Hep söylüyorum, Trabzonspor için transfer bitmez. Takımın eksiklerini biliyoruz. Kendimi düşünsem devre arasında da biraz daha borçlanır, transfer yapardım ama kulübü çıkmaza sokmak istemedim. Ancak sezon başı transferinde tüm eksikleri gidereceğiz. 4 ya da 5 tane elit kategoride oyuncu almayı planlıyoruz. Geniş bir ekip çalışıyor, her an her şey olabilir” ifadelerini kullandı.

Gürdal'a emanet

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Benfica’nın dün akşam oynadığı Juventus maçına davet edilmiş, akıllara doğal olarak daha önce de gündeme gelen Oscar Cardozo isminin transferi gelmişti. Başkan Hacıosmanoğlu, son anda Benfica seferini iptal etti ama Bordo-Mavililer’in sıcak teması sürdü. Trabzonspor CEO’su Burak Gürdal, Başkanı ve kulübü temsilen karşılaşmayı Benfica’lı yöneticilerle birlikte izledi. Golcü futbolcunun isminin de gündeme geldiği, tarafların önümüzdeki günlerde tekrar detaylar üzerinde görüşmek adına sözleştiği bildirildi. CEO Gürdal’ın temaslarını Türkiye’ye dönüşte bizzat Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile paylaşacağı ve bundan sonraki yol haritasının şekilleneceği de gelen haberler arasında. Daha önce de kulüpte genel müdürlük görevi yapan, dış ilişkiler konusunda uzman olan Gürdal, Fransızca ve İngilizce biliyor, Trabzonspor’un birçok projesinde payı bulunuyor. Başkan da Burak Gürdal’a çok güveniyor ve geniş yetkiler tanıyor.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ