MENÜ

Büyük buluşma

Beşiktaş, uzun uğraşlar verdiği Ronaldinho transferinde adım adım mutlu sona yaklaşılıyor. Sambacı'nın menaceri Roberto Assis cumartesi İstanbul'a gelecek ve Siyah-Beyazlı yönetimle masaya oturacak. Son pürüzler giderilirse, yıldız futbolcu Ocak'ta Kartal olacak.

Büyük buluşma

Beşiktaş’ta transferin 1 numarası olan Ronaldinho ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah- Beyazlı yönetimin bir süredir temasta olduğu oyuncunun menaceri Roberto Assis sonunda Türkiye’ye geliyor. Transferden sorumlu yönetici Ahmet Nur Çebi’nin bizzat görüşüp davet ettiği, aynı zamanda Sambacı’nın abisi de olan Assis Cumartesi günü İstanbul’a gelerek Beşiktaş’la masaya oturacak. Burada 33 yaşındaki yıldız ismin Kartal olmasının önündeki pürüzlerin kaldırılması için görüşmeler yapılacak. Kartal’ın hedefi net... 1 Ocak’ta Atletico Mineiro ile kontratı bitecek olan Sambacı’ya Ocak ayında Siyah-Beyazlı formayı giydirmek.

Maliyeti 7 milyon Euro

Ayrıca yönetim, imza parasıyla birlikte oyuncunun 7 milyon Euro’ya kadar çıkan maliyet yükünün altından da sponsorluk anlaşmalarıyla kalkmaya hazırlanıyor. 3 milyon Euro’yu kulübün kasasından ödemeyi planlayan yönetim, kalan 4 milyon Euro’luk meblağıysa sponsorla karşılamayı planlıyor. Cumartesi yapılacak olan görüşmelerde taraflar el sıkıştığı taktirde Ronaldinho ikinci yarı hazırlıkları için takımın Antalya’daki kampına da katılabilecek.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ