MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya yorumladı

Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya Bursa At Yarış programını değerlendirdi ve altılı kuponu hazırladı.

Bursa at yarış tahminleri - Gökhan Yalçınkaya yorumladı

14 Nisan Cuma Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya Bursa At Yarış programını değerlendirdi ve altılı kuponu hazırladı.

OSMAN DEDE yanıltmaz

1.AYAK:Yarış koştukça kendini geliştirdiğini bariz şekilde görebileceğimiz KING POWER, son startında buram buram mesafe istediğini belli etti, ki zaten baba kan hattından da gazi ikincisi ‘’TEMSİL’’in kardeşi, ki isteseler kazanabilecekleri maiden yarışları beklemek yerine Şart 3 bu mücadeleye deklare edilmesi ata olan güvenin yüksek olduğunun göstergesidir, bir diğer ayrıntı 4.yarışı ve üst üste iki kez devam edilen jokey yok, ki benim kanaatim Tokaçoğlu’nun kantarmasına bayılacaktır, kuvveti jokeyi kaldırıp kaldırıp fotoya atmaya çalışacaktır, hele ki yarış süratli giderse bal kaymak olur, ağır favorimdir. O gelmezse diğer atları çok denk görmekteyim. Küçük kuponuma tek atacağım, geniş kuponuma da aradan sonra gördüğü yarış kendisine bir nevi uzun galop gibi gelen KING OF SONALP, son startını önemsemediğim mesafe tutan BİRBEY HAN, kaba kuma ilk kez çıkacağı için soru işareti olan CREED, koştuğu iki uzun mesafeli yarışın birini kazanıp diğerinde ikinci olan ESTERGON’u işaretleyeceğim. İkilimde kaldım.

2.AYAK:RUNNER CAT, son startında kafayı almak için fazla efor sarfetti, tam aldım derken dışına ‘’Red Rebel’’ onun nefes almasına izin vermedi, onu da 400 civarında devre dışı bıraktıktan sonra, içinden gelen ‘’Bailamos’’a direnemedi, napsın at yapacak birşey yok. Bu arada atın sahibi, çok sevdiğim aynı masada yediğim içtiğim güzel kalpli büyüğüm TÜRKER DEMİR abime büyük geçmiş olsun diyorum, Allah onu ailesine ve bizlere bağışladı, kalbim onun kazanmasından yana. Üzerine fazla konuşalacak bir durum görmediğim bu mesafenin olmazsa olmaz kalite safkanı CLARK KENT, rakip gördüğüm ilk isim olup, 2.5 aylık aradan sonra koştuğu yarışını ölçü almadığım süratli gitmesi aşikar gözüken yarış lehine olan uzun sprint atabilen TAMERLANO ile Bursanın en terso atlarından bomboş kilolu PERFECT YILDIZ yeri olan okuyucularımıza diğer şanslı gördüğüm ilavelerimdir.

3.AYAK:YURTTAY, son yarışında kolay giderken binicisinin hadi komutuna karşılık veremedi, belkide gününde değildi, binicisi de 200’den sonra enseye bastı, bu at genelde kısa ve orta mesafelerde kazanmış olduğu yarışlarla hafızaları yoklasa da 1800 ve üzerinde iki kez kazandığını hatırlatıyorum. Geçen sene Ankaraya damga vuran son yarışında yeniden düzeldim geliyorum havası veren BABAMENDUH, 6 aylık aradan sonra koştuğu yarışında göz dolduran sonraki işine baktığımızda dinçlik yapmadığını anlayabileceğimiz ULAKÇI, geçen yarışında ‘’BORBORE’’ den dolayı kafayı alamayan bu kez önde boş kalacak olan ÇALIK, zaman zaman ters yarışlar yapan BURAKŞAH diğer şanslı isimlerdir.

4.AYAK:RUN FOR DERYA, ALEXANDRAPOLİ, LADY CROCUS tutuyorum.

5.AYAK:OSMAN DEDE, bankom.

6.AYAK:Rakamsal sıralamam şablondadır.

5,3,1,4,2 // 1,2,5,8 // 5,1,4,2,3 // 8,1,7 // 1 // 10,2,1,7,14,5

Haberin Devamı
YORUM YAZ