MENÜ

Bursa at yarış tahminleri - 21 Nisan Cuma

Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için bir altılı hazırladı.

Bursa at yarış tahminleri - 21 Nisan Cuma

21 Nisan Cuma Bursa at yarış tahminleri... Fanatik Hipodrom yazarı Gökhan Yalçınkaya günün programını değerlendirdi ve sizler için bir altılı hazırladı.

OSMANGAZİ’de iki tekim var

Yazar: Gökhan Yalçınkaya

1.AYAK:İstanbul sentetikteki son startını önemsemediğim AĞACEMAL’i uzun süredir takip ediyorum. Ha bugun ha yarın diye diye 10 ay oldu, SEN GELMEZ OLDUN CEMAL AĞA.. Bursa kısa kumunda 3’lülüğünde iyi yarışların vardı, kendini unutturdun, bir ses ver artık. Son beşinciliğinde gerek padok görüntüsü gerek yarış içindeki aksiyonlarını çok beğendiğim, KIZIM İDİL ile Ankara’daki son startında binicisinin çok zekice ‘’Fuat Çakar’’ tarzı ata önlerde teşvik yapar gibi yalandan gıdıklaması, arka tarafın da aldanıp elde gelip kolay atlarız havasını, düzlük dönüldüğünde pilotunun hadi komutuyla söndüren ayağına çabuk safkan KEREMEFE, ikilisi öncelikli rakip önerilerim olup, verdiği 5.5 aylık ara sürecinde tedavisi yapılıp, sprint mesafesini iyi ayarlaması halinde ters neticeye imza atabileceği kanaatinde olduğum, ayrıca sosyal medyada görüyorum bu atın jokeylerine geçen sene çok eleştiri yapılmıştı, ama yapmayın çünkü kamçı sevmiyor, sert kamçı yerse durur, tıpkı ‘’İstanbuldaki MERİH’’ gibi, vurguladığım isim GÖLKIZI, tutmadığım ama Tokaçoğlu’nun 54.5’a deklaresini görünce yazmazsam elim kırılır diyebileceğim MY CEM, uzundan kısaya dönecek olmasına rağmen tırnağının ucuna gelen MOLUHAN, diğer şans verdiğim atlardır.

2.AYAK:DOCTOR HOUSE, şartları açık maiden bir isim olmasına rağmen geçen yarışında Kısa Vade koştu, bu da at’dan beklentilerin yüksek olduğunun kanıtıdır, çift haneli ganyanla vurabilir. DRUMMER, aradan sonra koştuğu yarışında göz doldurdu, sonrasındaki işlerine bakarsak dinçlik yapmadığını anlarız. ALTINBEŞİK, sert gruptaki son yarışında makinada 4 boy kalınca baştan şansını yitirdi, mesafe tutar. SİHİRLİDAĞ, ilk yarışından beri radarımda, getirene kadar peşindeyim. RIVER CAT, kendini unutturduğu uzun mesafeli yarışlarda zaman zaman ters yarışlar yapıyor, karşıma almayım. LİKAPA, istikrar abidesi ama kazanmakta sıkıntı çekiyor, bir kez o zinciri kırdı mı devamını getirecek inanıyorum, o yarış bu yarış olabilir. KARA ARDA, 2 aylık tedavi süreci gördü, dinçlik yapabilir, Bursadaki arkadaşlarım da atın düzenli idmanda olduğunu noksansız hazırlandığını söylediler, sizle paylaşayım üstümde kalmasın. TRAPHO, 6 ay aradan sonra yarış gösterildi, henüz maiden ama Adana’da üst üste kısa vade koştular, artan kondüsyonuyla 50 kiloyla bombayı patlatabilir.

3.AYAK:Bundan sonraki yarışlara açıklama yapacak yerim yok, siz kafanıza yatanları tercihleyiniz. Rakamsal sıralamam şablondadır.

4.AYAK:Ekürisi süratlandircek, MANOUSH düzlükte fişi çekecek, belki de resmi geçit gerçekleşecek.

5.AYAK:GÜÇLÜBERKAY, FIRATIN ÖFKESİ, TAŞOVA(Kaba kuma ilk kez çıkacak), AŞIKBEY, İZDÜŞÜMÜ, BAMBAM sıralamam.

6.AYAK:YAYLALI, ikinci bankom.

9,7,8,10,5,4 // 10,4,2,11,3,6,5,16 // 9,6,1,8,2,3 // 2 // 7,6,9,3,12,1 // 2

Haberin Devamı
YORUM YAZ