MENÜ

Büyük gün bugün! Ospina'da son dakika...

Fabri ile yolları ayıran yönetim kaleci arayışlarında ilk sıraya aldığı Ospina için Arsenal’li yetkililerle bugün görüşüyor.Tecrübeli kaleci için yönetim satın alma opsiyonlu 2 milyon Euro kiralama bedeli teklif edecek.

Büyük gün bugün! Ospina'da son dakika...

Beşiktaş Ospina için bugün ilk adımı atacak... Fabri'yle yolları ayıran Siyah- Beyazlı yönetim kaleci arayışlarında ilk sıraya aldıkları Arsenal'li Ospina için İngiliz kulübüne ilk teklifi sunacak. Arsenal'in Leno'yu transfer etmesinin ardından 3. kaleci durumuna düşen Ospina'nın ayrılmak istediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

​2020'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Arsenal'le 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli eldiveni satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Beşiktaşlı yöneticilerin İngiliz kulübüne 1 yıl için 2 milyon Euro önereceği öne sürüldü.

VERİLECEK CEVAP BEKLENİYOR

Beşiktaş Yönetimi'nin satın alma opsiyonu olarak da Arsenal'e 4 milyon Euro önereceği gelen bilgiler arasında. İngiliz kulübünün bu teklife vereceği cevap olumsuz olursa B Planı devreye girecek.

Haberin Devamı

B PLANI HARUN&BABACAN

Beşiktaş Ospina'dan olumsuz bir sonuç alırsa Bursasporlu Harun Tekin ve Başakşehirli Volkan Babacan alternatifleri üzerinde duruyor. Ancak ilk tercihin David Ospina olduğu biliniyor.

Kaynak: Takvim

YORUM YAZ