MENÜ

"Bu takım çok daha kaliteli"

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bu yılki kadromuz, şampiyon olan kadromuzdan daha dinamik ve daha kaliteli" dedi.

"Bu takım çok daha kaliteli"

Bursaspor Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sağlam, yeni yapılanma çerçevesinde lige istekli ve coşkulu başladıklarını belirtti. Takımına yeni katılan futbolcularla uyum sürecini en az hasarla geçmeyi düşündüklerini vurgulayan Ertuğrul Sağlam, daha sonra şunları söyledi:

"Ligin başlangıç dönemini yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Yeni yapılanmamız çerçevesinde lige istekli ve coşkulu bir futbol anlayışını yansıtarak başlamamız sevindirici. Sıkışık maç programı dikkate alındığında futbolcularımızın zaman zaman sorun yaşayabilecekleri gerçeğiyle zor dönemlerde camianın desteğine ihtiyaç duyacağımız da aşikar. Birkaç kez belirttiğim gibi Bursaspor'un başarısı için pek çok etkenin bir araya gelmesi gerekmektedir. Bursa şehrini ve Bursaspor Kulübü'nü ayrı bir değerlendirmeye alamayız. Bizim taraftarımız, kentin önde gelen isimleri, yerel medyamız, kısaca camiamızı oluşturan her grup bir arada olursa başarıyı yakalayabiliriz. Ülke futbolundaki sıkıntılılar, doğal olarak hepimizi etkilemişken bu durumdan çıkış için gerekenler yapılacaktır. Bizim hedefimiz bu sıkıntılı dönemde saha içi mücadelemizle sevenlerimize mutluluklar yaşatmak. Bütün oyun planımızı kazanmak için elinden gelen her şeyi yapan bir anlayış üzerine kurduk. Bu sezon daha pozisyonlu ve gollü maçlar sergilememiz bu anlayışın sonucudur. Emin olun ki, bu takım şampiyon olan kadromuzdan daha dinamik ve daha kalitelidir. Yeter ki camia bütünlüğünü sağlayalım."

Emre KOŞAK/BURSA,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ