MENÜ

Bu Kayseri can yakar!

Süper Lig'de transfer bombaları bir bir patlarken, Kayserispor da boş durmuyor. Nobre'den sonra Jaja'yı da renklerine bağlayan Kayserispor, transferde gaza bastı.

Bu Kayseri can yakar!

Geçtiğimiz sezon Robert Prosinecki ile başarılı bir sezon geçiren ve hali hazırda güçlü ve ofansif bir kadroya sahip olan Kayserispor, gerçekleştirdiği transferlerle gücüne güç katmaya devam ediyor. Bobo, Mouche, Sefa ve Biseswar gibi etkili silahlara sahip olan Sarı-Kırmızılılar, Mersin İdman Yurdu'ndan Mert Nobre ve Trabzonspor'un haftalardır transferi için uğraştığı Jaja'yı da renklerine bağladı. Bu transferler ile oldukça ofansif bir takım hüviyetine bürünecek olan Kayserispor'un tek sıkıntısı ise yabancı bolluğu gibi gözüküyor. Kadrosunda 9 yabancısı bulunan Sarı-Kırmızılılar'ın teknik patronu Prosinecki'nin nasıl bir yol izleyeceği ise bilinmiyor. Sarı-Kırmızılılar'ın yabancıları şu şekilde: Zurab Khizanishvili (Stoper), Marko Simic (Stoper), Srdjan Mijailovic (Ön libero), Cleyton (Orta saha), Diego Biseswar (Sağ kanat), Pablo Mouche (Sol kanat), Jajá (Santrafor), Bobô (Santrafor), Babacar Diop (Santrafor).

Bobo-Nobre buluşması

Beşiktaş'ta oynadıkları dönemde uyumları ile dikkat çeken Brezilyalı futbolcular, Kayserispor'da tekrardan buluştu. Birbirini tanıyan iki golcü, Kayserispor'un da hedefini oldukça yükselteceğe benziyor. Nitekim Bobo, geride bıraktığımız sezonda 15 gole ulaşmış ve kalitesini göstermişti, Nobre ise Mersin'i ligde tutabilmek için elinden geleni yapmış ama başaramamıştı. Böylesine silahlara sahip olan Kayserispor, önümüzdeki sezon çok can yakacağa benziyor.

Kubilay Gökhan Özdamar / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ