MENÜ

Bolu'da beraberlik: 2-2

Bank Asya 1. Lig'te, Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan Boluspor-Elazığspor maçı 2-2 sona erdi.

Bolu'da beraberlik: 2-2

Bolu Atatürk Stadı’nda hatalar zinciri 2-2’lik beraberlik getirdi. 90 dakikaya baktığımızda 4 hatanın sonucunda goller izledik. Bu da Türk futbolunun en büyük hastalığı... Savunma ve yan toplardaki zaaflar skoru belirledi desek yeridir. Boluspor lider olarak sahaya çıkmış ve karşılaşmaya da iyi başlamıştı. 6’ncı dakikada Ümit şık bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0. Bu erken gol Yarenler’i rehavete soktu.

O dakikadan sonra daha çok pas yapan, rakip kaleye giden, şut çeken Elazığspor’du ama aradığı golü bulamadı.

Haberin Devamı

Elazığ hızlı çıktı!

İkinci yarının hemen başında konuk ekip aradığı golü Mehmet Ozan’la buldu. 48’de Oktay’ın ortasını iyi takip eden Mehmet Ozan kafayla skoru eşitledi: 1-1. Bu golden iki dakika sonra konuk takım gole bir kez daha yaklaştı. Oktay’ın kalecinin üzerinden aşırdığı top az farkla auta çıktı. 64’te ev sahibi bir kez daha öne geçti. Mehmet Ozan’ın büyük hatasını bu kez Bolu’nun yıldızı Ferhat affetmedi ve skoru 2-1’e getirdi. Kalan dakikalarda oyunu rölantiye alan Boluspor ile beraberliği yakalamak isteyen Elazığspor izledik. Teknik direktörlerin yaptıkları hamleler sonucunda, Bolu orta alanda, Elazığ da hücumda değişiklikler yaptı.
Özkara’dan doğru hamle Hüsnü Özkara’nın Göksu’yu oyuna alması skoru değiştirdi. 85’te korner atışına yükselen Göksu skoru belirleyen golü attı: 2-2. Karşılaşmanın kalan bölümlerinde iki takım da buldukları birer net pozisyonu değerlendiremedi. Sonuç olarak oyunun hakkı, hatalara bakarsak beraberlikti ve öyle de oldu.

STAT: Atatürk
HAKEMLER:
Taner Gizlenci, Serkan Akarca, Arkın Akgöl
BOLUSPOR: Atacan 5, Erkam 6, Cemil 5, Veli 5, Sercan 5, Onur Bektaş 5, Caner 5, (Dk.82 Vedat ?), Emre 6, Onur Türk 5, (Dk.70 Cafercan 5), Ferhat 6, (Dk.77 Emrah ?), Ümit 6
ELAZIĞSPOR: Yavuz 5, Barış 5, Görkem 5, Mehmet Ozan 7, Onur 5, Yusuf 5, (Dk.82 Ferdi ?), Alper 5, (Dk.75 Göksu ?), Köksal 5, (Dk.62 Murat 5), Arif 5, Oktay 5, Burak 5
GOLLER: Ümit (Dk.6), Ferhat (Dk.64) (Boluspor), Mehmet Ozan (Dk.48), Göksu (Dk.85) (Elazığspor)
SARI: Onur Bektaş, Emre (Boluspor), Göksu (Elazığspor)

Haberin Devamı

Tunç Kayacı

YORUM YAZ