MENÜ

Bir Umut Kayseri: 2-2

Akigolar; Niasse ve Bruno'yla ilk yarıda oyunu kopardı. Dibe demir atan Kayseri ise 76'da uyandı. Mouche penaltıdan attı, Nobre uzatmada sahne aldı, maçı beraberliğe bağladı. Ev sahibi Avrupa yolunda kan kaybederken, Sarı-Kırmızılılar kurtuluş umutlarını son 4 haftaya taşıdı.

Bir Umut Kayseri: 2-2

Akhisar takım olmuş bir kere... Yensin ya da yenilsin görüşüm değişmez. Çünkü bir oyun planları var ve her futbolcu sahada bunu uygulamaya çalışıyor. Tabii ki Bilal Kısa gibi bir maestronun sahada olup olmaması önemli. Ancak Bilal’in attğı nefis pasları değerlendiren bir kadro mücadele ediyor. Kayserispor’u ilk 45’te izlerken ‘şaşırmadım’ dersem yalan olur. Sarı-Kırmızılı ekip sanki puan cetvelinde son sırada değil. İlk atak 4’te ev sahibinden geldi. Bilal’in şutunu Ertuğrul iki hamlede önledi. 8. dakikada ev sahibi öne geçen taraftı. Merter’in pasında Kenan ortaladı, Levent’ten dönen topu Niasse müthiş bir röveşatayla ağlara yolladı: 1-0. 35’te Akhisar farkı 2’ye çıkardı. Bilal ile başlayan atakta Emrah ortayı yaptı, Bruno topu yere vurdurup fileleri sarstı: 2-0. İlk 45 dakikada ev sahibi iyi futbolunu 2 golle süsleyip içeri girerken Kayserispor gerçekten hayal kırıklığı yarattı.

Son söz Nobre’den

İkinci yarıya Kayserispor, Sefa ve Okay’ı alarak başladı. İlk devreye oranla biraz daha ataklardı. 71’de Bilal’in uzun pasında Niasse çaprazdan şutladı, direkten dışarı çıktı. 75’te oyuna sonradan giren Kuate’nin ceza alanı içinde acemice Sefa’ya yaptığı hareketi Barış Şimşek penaltıyla cezalandırdı. 76’da atışı Mouche gole çevirdi: 2-1. Dün Manisa’da görünen manzara; Kayserispor’un bulunduğu bölgeye göre motivasyonunun doğru orantılı olmadığı gerçeğiydi. Ancak yine de son dakikalardaki risk futbolu Sarı-Kırmızılılar’a beraberliği getirdi. 90+3’te Sefa’nın ortasında Nobre kafayla beraberliği getirdi: 2-2.

Tunç Kayacı

Haberin Devamı

AKHİSAR BELEDİYESPOR 2-2 KAYSERİSPOR (19.04.2014)

SPOR TOTO SÜPER LİG 2013-2014 PUAN DURUMU

AKHİSAR BELEDİYESPOR İSTATİSTİKLERİ

KAYSERİSPOR İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ