MENÜ

Bir iyi, bir kötü haber

Beşiktaş'ın, önemli Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında, Almeida'nın forma giyeceği, Guti'nin ise oynayamayacağı öğrenildi.

Bir iyi, bir kötü haber

İyi haber

Haberin Devamı

Son dört resmi maçında galibiyet yüzü göremeyen Beşiktaş’ta Hugo Almeida sonunda sahalara dönüyor. Tartışılan teknik direktör Carvalhal, golcü oyuncuyu Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında sahaya sürüyor.

Süper Lig’de ve Avrupa’da üst üste kötü sonuçlar alan Beşiktaş’a sonunda iyi bir haber geldi... Siyah-Beyazlılar’ın bu sezon kazandığı en farklı maç olan (5-1) Maccabi Tel Aviv sınavında sakatlanan Hugo Almeida’nın, Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında sahada olacağı kaydedildi. Forma giydiği 4 maçta rakip fileleri 4 kez havalandıran ve alkış toplayan Almeida’nın sakatlığını tamamen atlattığı ve ilk 11’deki yerini alacağı belirtildi.

İdmanda dört gol attı

Daha önce Fenerbahçe derbisini düşünerek, Almeida’yı riske etmek istemeyen Carvalhal’ın ise son alınan sonuçların ardından fikrini değiştirdiği dile getirildi. Ayrıca 1.94 boyundaki dev golcünün, antrenmanlardaki başarılı görüntüsü de hocasını ikna etmeye yetti. Dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmandaki çift kale maçta, Almeida attığı 4 golle formunu kanıtladı.

Haberin Devamı

Ve Edu kulübeye dönüyor...

Sezon başında Schalke’den büyük ümitlerle kiralanan Edu, Almeida’nın yokluğunda forma şansı bulmuştu. Ancak Brezilyalı futbolcu ortaya koyduğu futbolla bu fırsatı geri çevirdi. Hücum hattında istediği pasları alamayan Sambacı, eleştiri oklarının da hedefi olmaktan kurtulamadı. Almeida’nın dönüşüyle, Edu’nun da kulübeye döneceği gelen haberler arasında...

Kötü haber

Teknik direktör Carlos Carvalhal’la yıldızı barışmayan Guti Hernandez, şimdi de sakatlıklarla boğuşuyor. İspanyol süper starın, Mersin ve Fenerbahçe maçlarında forma giymesinin zor olduğu konuşuluyor.

Beşiktaşlılar Guti’ye, Guti de formasına kavuşamıyor! Sezon başından bu yana teknik direktör Carlos Carvalhal’ın düzenli olarak forma şansı tanımadığı İspanyol futbolcu, geçen haftaki Kayserispor maçında görev yapmıştı. Maç eksiğine ve ağır saha zeminine rağmen mücadeleci bir futbol ortaya koyan Guti, şimdi de sakatlıklarla boğuşuyor. Sağ arka adalesindeki çekme nedeniyle iki gündür antrenmanlara katılamayan deneyimli oyuncunun, Mersin İdman Yurdu mücadelesinde takımdaki yerini alamayacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Tek başına çalışıyor

Sağlık ekibinin yaptığı tespitlerde, Guti’nin durumunun sanılandan kötü olduğu ve Fenerbahçe derbisinde de görev yapmasının neredeyse imkansız olduğu belirtildi. Oldukça üzgün olduğu belirtilen Guti’nin, çalışmalarını salonda sürdürdüğü öğrenildi.

Toraman ve Rüştü de yok

Siyah-Beyazlılar için büyük önem taşıyan Mersin İdman Yurdu, Fenerbahçe ve Dinamo Kiev maçları öncesinde sakatlar can sıkıyor. Kara Kartallar’da Guti’nin yanı sıra İbrahim Toraman ile Rüştü Reçber’in de bu üç karşılaşmada oynayamayacağı açıklanmıştı. Carvalhal da sakatlık konusunda daha dikkatli olmaları adına oyuncularını her fırsatta uyarıyor.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ