MENÜ

Bir ihtimal daha var!

2012 yolunda bir ağır darbe daha aldık, gruptaki son maç öncesinde ikinci sırayı Belçika'ya kaptırdık. Artık Ay-Yıldızlı ekibimiz Azerbaycan'ı devirmek için ter dökerken, Almanlar'ın da Belçika'dan puan almasını bekleyecek.

Bir ihtimal daha var!

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası biletini kapmamız için her şey hazırdı. Dün Almanya’yı devirecek, gruptaki son maçımız olan Azerbaycan sınavına rahat rahat çıkacaktık... Ancak evdeki hesap, çarşıya uymadı. Türk Telekom Arena’da bekleneni veremeyen Ay-Yıldızlı ekibimiz sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve 14 puanda kaldı. İkincilik mücadelesi verdiğimiz Belçika, Kazakistan’ı 4-0’lık sonuçla mağlup etti; 15 puanla ikinci sıraya yerleşti. Bize ise son maçlar öncesinde hesap yapmak düştü. Artık salı günü oynanacak karşılaşmalarda Almanya’nın, Belçika’dan puan alması şart oldu. Biz Azerbaycan’ı mağlup ettiğimiz ve Belçika’nın da puan kaybettiği sürece 2012 için umutlarımız sürecek. Ancak Belçika, Almanya’yı devirirse bir büyük turnuvayı daha televizyondan takip etmek zorunda kalacağız.

Haberin Devamı

İkinci olsak bile...

En iyi sekiz ikincinin mücadele edeceği play-off turu için de biletimiz garanti değil. Diğer gruplardaki maçlara göre kaderimiz çizilecek; ancak grup sonuncusu Azerbaycan karşısında alacağımız puanların da dikkate alınmayacağı düşünüldüğünde, ikinci sırada yer alsak bile, play-offlar’da yer alamayabiliriz.

YORUM YAZ