MENÜ

Beşiktaş'tan çekiniyorlar

Dinamo Kiev çok fırsat yakalıyor, ancak son vuruşlarda etkisiz kalıyor.Genellikle ilk yarıda iyi bir görüntü çizen Lacivert-Beyazlılar, ikinci yarıda ise tam anlamıyla yokları oynuyor.

Beşiktaş'tan çekiniyorlar

Beşiktaş-Kayserispor karşılaşmasının ardından Türkiye’deki insanlar, belki de Dinamo Kiev maçı öncesinde çekiniyor olabilir. Ancak Dinamo Kiev cephesinde de benzer bir durum hakim. Bu sezon bir çok karşılaşmada Ukrayna ekibinin oyuncuları ‘yüzde 100 gol olur’ dediğimiz pozisyonları kaçırdı. Maccabi Tel Aviv ve Stoke City’yle oynanan karşılaşmalarda Dinamo 3 ya da 4 gol daha atabilirdi. Ancak iki maçtan da beraberlikle ayrıldı. Takımın en önemli oyuncularından biri olan Ideye’nin iki maçta 4 golü bulunuyor. Ancak son 10 gündür rakip fileleri havalandırmakta zorluk çekiyor.

Haberin Devamı

Kondisyon sıkıntısı var

Oyun planına gelince... Dinamo Kiev’in durağan bir tarzı yok. Takım özellikle maçların ilk yarılarında çok iyi bir futbol ortaya koyuyor. Ancak devre arasında her şey tam tersine dönüyor. Kondisyon açısından sıkıntı yaşadıkları söylenebilir. Pazar günkü karşılaşmada Volyn’e karşı da benzer bir görüntü vardı. İyi başladılar, iyi götürdüler ama 60. dakikadan sonra futbolcular sahada yürüyordu. Bir çok sakat oyuncu var, ancak bu isimler kadronun önemli oyuncuları değil. Örneğin Kravets takımın 5. forveti ve hemen hemen her zaman sakat. Aynı şekilde savunmacılar Khacheridi ve Yussouf da oynamayacak. Ama bu futbolcuların yokluğu, Dinamo Kiev’i zorlamayacaktır.

Milevskiy takımın yıldızı

Haberin Devamı

Bugün Beşiktaş’a karşı sahaya çıkacak olan ilk 11’le ilgili konuşursak; Oleh Gusev orta sahanın sağında hücuma dönük oynuyor ama Yuri Semin bazen onu defansta da oynatıyor. Son maçtaki kadronun sahaya çıkacağını tahmin ediyoruz. Teknik direktör Semin’in, Shevchenko’yu yedek bekletip, sonradan sahaya sürebileceğini de düşünüyorum. Çünkü Milevskiy tek forvet olarak da başarılı bir görüntü çiziyor.

YORUM YAZ