MENÜ

Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi - 30 Temmuz Pazartesi

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri taraftarlar tarafından büyük merak konusu. Özellikle forvet transferi için girişimlerini sürdüren Beşiktaş'ın ayrıca bir kaleciyi de kadrosuna katması an meselesi. İşte gazetelere yansıyan ve gündemde olan Beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş'ta son dakika transfer haberi - 30 Temmuz Pazartesi

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kartal kadrosunu güçlendirmek için girişimlerini sürdürüyor. Taraftar ayrılacak ve gelecek futbolcuları merak ediyor. Peki Beşiktaş'tan kimler gidecek, kimler gelecek. İşte 30 Temmuz Pazartesi son dakika Beşiktaş transfer haberleri ve detaylar...

Haberin Devamı

ABOUBAKAR TRANSFERİNDE SON DAKİKA GELİŞMESİ

Eski futbolcusu Vincent Aboubakar'ı tekrar kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'a Porto'dan yanıt geldi. 2 sezon önce oynadığı futbolla Siyah-Beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Aboubakar için Beşiktaş yönetimi yeniden devrede. Golcü futbolcuyu kiralık olarak yeniden kadrosuna katmak için yeniden çalışmalara başlayan Beşiktaş'a Porto'nun cevabı "Hayır" olmuştu.

Kamerunlu golcüyü kiralamak istemeyen ve bonservisiyle satmak isteyen Porto'nun kapısını İspanyol kulüp Sevilla ve Beşiktaş çaldı. Ancak şu ana kadar iki kulübün de Porto'nun teklifi kabul edecek seviyede bir teklifte bulunmadığı öğrenildi.

Portekiz kulübü Kamerunlu golcüyü 20 milyon civarı bir fiyata bonservisiyle satmak istiyor. Porto, Aboubakar'ın yerine ise Juventus'un genç İtalyan forveti Andrea Favalli'yi transfer etmenin peşinde. JPorto'nun kampında yer alan ve Newcastle United'la oynanan hazırlık maçında da 11'de başlayan Aboubakar'ın gösterdiği performansla göze giremediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Kamerunlu golcünün Porto'dan Beşiktaş'a gitmek için izin istediği öne sürülmüştü. Piyasa değeri 18 milyon Euro olan Aboubakar, Beşiktaş formasıyla çıktığı 38 maçta 19 gol atarken 4'de asist yapmıştı.

KLOPP'TAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Liverpool menajeri Jurgen Klopp, yeni yapılacak ve yapılan transferlerle ilgili açıklamada bulundu. Beşiktaş'ın geçen sezon devre arasında kadrosuna kattığı Domagoj Vida'ya Liverpool'un talip olduğu iddia ediliyordu. Merseyside ekibinin Alman menajeri transferle ilgili Ada basınına açıklamada bulundu.

Klopp, Alisson'un çok iyi bir kaleci olduğunu ifade ederken diğer 3 transferinde savunma ve hücumda çeşitlilği artıracağını dile getirdi. Sturridge'in ise takımdaki geleceği konusunda şüpheler olduğunu ancak takımda kalmasının yüksek ihtimal olduğunu söyledi. Klopp, takımın yeni bir stopere ihtiyacı olmadığını ve bu bölgeye transfer yapmayacaklarını açıkladı. Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida'nın Liverpool'a transfer olacağı iddia ediliyordu.

PEPE'YE TEKLİF VAR ISRAR YOK!

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Beşiktaş Yönetimi, İngiliz kulübünün bonservis için 7-8 milyon euroya çıkması durumunda Pepe ile masaya oturarak fikrini soracak. Ayrılmak istediğini bildirmesi halinde 35 yaşındaki Portekizli stoper konusunda ısrarcı davranmayacak olan Kartal, Ersan Gülüm’ü kadrosuna katacak.

Haberin Devamı

Bu sezon transferde aldığı oyunculardan çok cazip bonservis bedelleri karşılığında sattığı isimlerle konuşulan Beşiktaş’ta; Tosic, Mitrovic ve Fabri’den sonra Pepe’nin de her an takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Daha önce Talisca’ya talip olan Premier Lig ekibi Wolverhampton’ın, Pepe için kesenin ağzını açacak olması nedeniyle, siyah-beyazlı yönetimin, Ersan Gülüm’ü yeniden gündeme aldığı belirlendi. Pepe’nin satılması halinde yeni sezonda stoper hattını Gary Medel-Enzo Roco ikilisinden kuracak olan Beşiktaş’ta, Ersan ve Fatih de yedek stoperler olarak kullanılacak.

Bir yıl sözleşmesi kalan 35 yaşındaki Pepe’nin 7-8 milyon euro gibi bir rakama satılması halinde Ersan Gülüm’ü kadrosuna katmak isteyen siyah-beyazlılar, Portekizli stoperin ayrılmak istemesi durumunda bu transfer için hemen düğmeye basacak. Başkan Fikret Orman’ın kimseyi zorla göndermek istememesi nedeniyle Pepe’ye İngiltere’ye gidip gitmeyeceğini soracak olan yönetim önce oyuncunun rızasını almaya çalışacak. Şartlar oluşursa Pepe ile yollarını ayıracak olan Beşiktaş Yönetimi, Vida’nın da gitmesi halinde ilginç bir istatistiğe de imza atmış olacak.

Haberin Devamı

Fabri, Mitrovic ve Tosic’ten sonra Vida ile Pepe’yi de göndermesi durumunda, Beşiktaş tarihinde ilk kez bu kadar yüksek sayıda savunma oyuncusu satılmış olacak. Vida ve Pepe’den gelmesi muhtemel bonservis bedelleri eklendiği siyah-beyazlılar yaklaşık 50 milyon euroyu (282 milyon lira) kasasına koyacak.

NEGREDO AYRILMAYA HAZIRLANIYOR!

Siyah-beyazlıların yetki verdiği bazı menajerlerin, Negredo için İspanyol kulüpleriyle temas kurduğu öğrenildi. Negredo’nun eşinin İspanya’ya geri dönmeye sıcak bakması nedeniyle La Liga’ya yönelen Beşiktaş Yönetimi’nin, bu oyuncunun aldığı ücretin üçte birini de ödemeyi kabul ettiği belirtildi. Siyah-beyazlılar takımda kalması halinde Negredo’ya 4 milyon 350 bin euro daha ödeyecek. İspanyol golcünün gönderilmesi halinde ise bu paranın yaklaşık 3 milyon euroluk kısmı kasada tutulacak.(Milliyet)

Haberin Devamı

BABEL VE ADRIANO'YA YENİ SÖZLEŞME

Siyah-Beyazlılar, Atiba Hutchinson’ın ardından kulüple 1 yıllık sözleşmesi bulunan Adriano Correia ve Ryan Babel için de çalışma başlatma kararı aldı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda bu 2 ismin de kontratını uzatmayı planlayan yönetim, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanşında perşembe günü B36 Torshavn’la oynayacakları karşılaşma sonrasında harekete geçecek. Adriano ve Babel’in sözleşmesini uzatmak için menacerleriyle masaya oturacak olan Beşiktaşlı idareciler, böylelikle iki önemli yıldızından ilerleyen yıllarda da faydalanmayı hedefliyor.

Babel zam istiyor

Brezilya ekibi Flamengo’ya transferi son anda gerçekleşmeyen tecrübeli kanat oyuncusu Ryan Babel’e, 1+1 yıllık kontratın önerileceği bildirildi. Kariyerine Beşiktaş’ta devam etmeye karar veren Babel’in, 2.1 milyon Euro’luk maaşının artırılması halinde Siyah-Beyazlılar’da kalmayı planlıyor. Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş’in kadrosundaki değişilmez isimleri arasında yer alan Adriano’ya da 1+1 senelik yeni öneri sunulacağı belirtildi. Orhan Yıldırım

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ ATIBA

Siyah-Beyazlı formayla 5 sezonda ortaya koyduğu etkili performansla takımın simge isimlerinden biri haline gelen Atiba Hutchinson’un kulüple sözleşmesi 1 Haziran’da sona ermişti.

Bu tarihten beri Beşiktaş Yönetimi’yle yaptığı görüşmelerden bir sonuç alamayan 35 yaşındaki tecrübeli ön libero, bundan dolayı takımının Slovakya ve Avusturya’daki yeni sezon hazırlıklarını kaçırmıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in yaptığı her açıklamasında takımda tutulmasını istediği deneyimli oyuncu için beklenen haber dün geldi. Yönetim, takımın kaptanları arasında yer alan başarılı futbolcuyla 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Performansa dayalı anlaşma

Beşiktaş Yönetimi’nin Atiba’yla yaptığı anlaşmanın detayları da belli oldu. Kara Kartal’dan sezon başına 825 bin Euro garanti ücret alacak olan Atiba, ek olarak performansı ve görev süresine göre bonus kazanacak.

Buna göre Atiba, Beşiktaş formasıyla 10 maçta görev yaparsa 100 bin Euro, 20 mücadelede sahaya çıkarsa 250 bin Euro, 30 müsabakada formasını terletirse 500 bin Euro prim alacak.

Maaşını katlayacak

Başarılı futbolcu ek olarak Beşiktaş’ın yeni sezonda oynayacağı resmi maçların toplamının yarısında görev yaparsa 250 bin Euro daha alacak. Son 5 sezonda 194 maça çıkan ve 39 maç ortalamayla görev yapan Atiba, yeni sezonda 30 barajını aşıp ek olarak Kara Kartal’ın resmi maçlarının yarısında oynarsa garanti ücretiyle birlikte kazancı; 1 milyon 575 bin Euro’ya yükselecek.

Trabzon ve Göztepe istemişti

Geleceği konusunda uzun süre belirsizlik yaşayan Atiba için Spor Toto Süper Lig’den birçok kulüp devreye girmişti. Trabzonspor ve Göztepe, tecrübeli oyuncu için menaceriyle temas kurarken yıldız isim, son ana kadar Beşiktaş’ı bekleyeceğini dile getirip önerileri geri çevirmişti. Orhan Yıldırım

BEŞİKTAŞ OSPINA İÇİN ARSENAL İLE ANLAŞTI!

Fabri'nin ​Fulham'a transferi sonrasında kaleci konusunda girişimlerini sürdüren Beşiktaş, Arsenal forması giyen Ospina ile her konuda anlaşma sağladı. Kolombiyalı file bekçisi için İngiliz kulübü ile görüşen Beşiktaş Yönetimi Arsenal'e 1 milyon 500 bin Euro teklif ederken olumlu cevap aldı.

Ospina'da bir olumsuzluk yaşaması durumunda Harun Tekin'i de gündemine alan Beşiktaş Yönetimi Bursaspor'la görüşmelerini sürdürüyor. Yeşil-Beyazlı yönetimin Beşiktaş'tan 3 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli istediği ortaya çıktı. (Takvim)

YORUM YAZ