MENÜ

Beşiktaş'ta solun adayı Haraguchi

Sol bek ısrarını sürdüren Bilic, Japon Genki Haraguchi'nin adını verdi. Yönetim de vakit kaybetmeden bu oyuncunun kulübü Red Diamonds'la temasa geçti.

Beşiktaş'ta solun adayı Haraguchi

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kaldı ama Beşiktaş, sol bek sorununu henüz çözmüş değil. M. United’ın Büttner’i bir başka kulübe satma kararı almasından sonra yen bir alternatif ortaya atıldı. Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre Kartal’ın şimdiki hedefi Japon Haraguchi!..

Siyah beyazlıların teknik patronu Slaven Bilic, dün antrenman sonra bir araya geldiği yöneticilerle sol anat sorununu masaya yatırdı. Bilic, “Sol kaat için sıkıntım var. Ersan Gülüm’ü zorunlu olarak oynatıyorum. Yüreğiyle mücadele ediyor. Ama ekonomik durum el verirse sola takviye yapılması beni mutlu eder. Takımın menfaati için önemli bir ismin alınmasında fayda var. Ancak yük olacak bir sorun çıkacaksa alternatif bir isim bulabilirim” dedi.

PAZARTESİ MUTLAKA ÇÖZÜLECEK

Hırvat hocanın listesindeki isimlerden biri Japon oyuncu Genki Haraguchi.. Siyah beyazlıların ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Japon ligi ekiplerinden Urawa Red Diamonds’da forma giyen 22 yaşındaki genç oyuncu için temasa geçtiklerini söyledi. Çebi, “Merak etmeyin sol kanat için gerekli takviye mutlaka yapılacak. Birkaç gün içinde bu mevkiye mutlaka bir oyuncu alınacak” dedi.

ALTYAPIDAN DA OYUNCU BAKIYOR

DİĞER yandan Bilic son bir çare olarak siyah beyazlı ekibin altyapı takımlarına da göz attı. Altyapıdaki takımları da takip ettiğini belirten Slaven Bilic, bu birimin koordinatörü Emrah Bayraktar ile fikir alış verişinde bulunduğunu söyledi. Hırvat hoca, “Beşiktaş olarak bu sezon iki büyük hedefimiz var. Birincisi Süper Lig, ikincisi ise Türkiye Kupası. İki kulvarda ne yapmamız gerektiği konusunda tribünleri dolduran taraftarlardan mesajı aldık. Trabzon ve Tromsö maçlarında tribünlerin 60 binleri aşması bizleri hırslandırdı. Böylesi müthiş atmosfere layık olacak ekip olarak mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ