MENÜ

"Beşiktaş'ta oynaması için bir fırın ekmek yemesi lazım"

Beşiktaş, Süper Lig'de deplasmanda konuk olduğu Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Beşiktaş'ın ligde gösterdiği genel performansını ve Şenol Güneş'e yapılan eleştirileri yorumladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Göztepe maçında sahaya çıkardığı ilk 11'i eleştirmeyi çok doğru bulmadığını ifade eden Erman Özgür, "Tolgay ve Oğuzhan özelinde bir şeyler söylemek gerekirse; Bu oyuncuların saha içerisinde kazanmak istediklerini daha çok belli etmesi lazım. Oğuzhan ve Tolgay gibi oyuncular çok basit oynarken, Babel ve Lens gibi oyuncuların devreye giremediğini söylemek lazım" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta forma giyen oyuncuların bireysel performansları düşük olduğu için takımın gol pozisyonuna fazla giremediğini ifade eden Erman Özgür, "Pepe'nin olmadığı maçlarda hem duran toplarda hem de yüksek toplarda Beşiktaş'ın problemi var. Bu problemi çözebilmek için yüksek konsantrasyon ve biraz tecrübe lazım. Örneğin; Roco'nun Beşiktaş'ta oynaması için bir fırın ekmek yemesi lazım" dedi.

YORUM YAZ