MENÜ

Beşiktaş ve Galatasaray arasında kaleci transferi savaşı!

Süper Lig'de yeni yabancı oyuncu kuralının açıklanması kulüplerin transfer politikalarına şekil vermeye başladı. Yeni sezon öncesi kaleci transferine öncelik veren iki kulüp olan Beşiktaş ve Galatasaray arasında "Eldiven Savaşı" yaşanıyor. Yerli kaleci alternatifleri arasında ülke futbolu olarak şanslı olduğumuz bu dönemde biz de sizler için Türk futbolunun geleceği olan kalecileri ve takımların transfer listesine girmesi muhtemel eldivenleri listeledik.

Türk futbolunda kaleci bolluğu yaşanıyor! Mert Günok, Uğurcan Çakır ve Altay Bayındır'ın ön planda olduğu kaleci jenerasyonunda altyapıdan da bir çok önemli isim geliyor. Özellikle Galatasaray ve Beşiktaş'ın yana yakıla kaleci transferi aradığı bu dönemde yerli kalecilerin adı anılıyor. İşte o yerli kalecileri sizler için hazırladık...

Haberin Devamı

Adanaspor'dan İrfan Can Eğribayat, Çaykur Rizespor'dan Gökhan Akkan - Zafer Görgen ve Tarık Çetin, Trabzonspor'dan Arda Akbulut ve Erce Kardeşler, Konyaspor'dan Ozan Can Oruç ve Samsunspor'dan Nurullah Aslan ismi Türk futbolunun geleceğine damga vurmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HAZIRLAYAN / NİHAT UZEL

YORUM YAZ