MENÜ

Beşiktaş resmen istedi! Aboubakar bombası

Yönetim, Aboubakar için kiralama teklifi yaptı. Beşiktaş, Porto formasını giyen eski oyuncusunu istedi. Ancak Portekiz ekibi kiralamaya olumsuz cevap verdi. Görüşmeler sürüyor.

Beşiktaş resmen istedi! Aboubakar bombası

Beşiktaş Aboubakar defterini yeniden açtı. Siyah-Beyazlı takımda önceki sezon kiralık olarak forma giyen Kamerunlu golcü gösterdiği başarılı performansla Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Yönetim Porto ile temasa geçerek Aboubakar'ın bir sezon kiralanması teklifinde bulund

PORTO KİRALANMASINA KARŞI

Porto'nun transfer politikası doğrultusunda satılması planlanan Kamerunlu futbolcunun kiralanma teklifi Portekiz kulübü tarafından kabul edilmedi. Porto, Aboubakar'ı ancak satabileceğini bildirdi.

İşte Guti'nin Beşiktaş cevabı

YÖNETİM GELİŞMELERİ BEKLİYOR

Beşiktaş Yönetimi Aboubakar'ı yüksek maliyeti nedeniyle satın almaya sıcak bakmıyor. Ancak Negredo ve Vagner Love'un satılması durumunda Aboubakar'ın bonservisiyle alınması gündeme gelecek.

YENİ BİR TEKLİF SUNULACAK

Porto'nun Aboubakar konusundaki tavrına rağmen yönetimin önümüzdeki günlerde Kamerunlu futbolcu için yeni bir teklif sunması bekleniyor. Aboubakar'ın da Beşiktaş'a sıcak baktığı öğrenildi.

Kaynak: Takvim

Beşiktaş'ta flaş Rafael gelişmesi

Haberin Devamı
YORUM YAZ