MENÜ

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı kaç kaç? (Bjk-Gençlerbirliği canlı skor)

Beşiktaş, Başakşehir'in puan kaybettiği haftada Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Kartal, kazanması halinde Başakşehir ile puanları eşitleyecek. Peki, Beşiktaş-Gençlerbirliği (BJK-Gençlerbirliği) maçı kaç kaç? Canlı skor takibi ve maçın canlı anlatımı ile tüm detaylar fanatik.com.tr'de...

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı kaç kaç? (Bjk-Gençlerbirliği canlı skor)



Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş, Gençlerbirliği ile İstanbul'da karşılaşıyor. Başakşehir'in Aytemiz Alanyaspor'a 4-1 mağlup olması sonrası karşılaşmanın önemi daha da arttı. 6 puanlık maça çıkacak olan Beşiktaş, kazanması halinde Başakşehir ile puanları eşitleyecek ve zirveye bir adım daha yaklaşacak. Ligde son 2 maçını kazanarak bir seri yakalayan Siyah-Beyazlı ekip yükselen grafiğini Gençlerbirliği karşısında da sürdürmek istiyor. Diğer yandan yenilmezlik serisi geçen hafta sona eren Başkent ekibi ise bu maçtan eli boş ayrılmak istemiyor. Beşiktaş-Gençlerbirliği maç kaç kaç devam ediyor? Bjk-Gençlerbirliği maç kaç kaç? İki takım taraftarlarının en çok merak ettiği sorular...

BEŞİKTAŞ-GENÇLERBİRLİĞİ CANLI

Saat 19.00'da Vodafone Park Stadyum'unda başlayan karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetiyor. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen ekranlara geliyor.

TAKIM KADROLARI

Beşiktaş:
Fabri, Gökhan, Medel, Tosic, Adriano, Lens, Atiba, Tolgay, Talisca, Babel, Negredo
Yedekler: Tolga, utku, Caner, Fatih, Necip, Vida, Oğuzhan, Larin, Mustafa, Love

Gençlerbirliği:Hopf, Ahmet Oğuz, Alper, Pogba, Uğur, Scekic, Milinkovic, Jailton, Aydın, Sessegnon, Skuletic
Yedekler: Taha, Zeki, Yıldırım, Rahmetullah, Khalili, Mehmet Taş, Murat Duruer, Serdar Özkan, Elvis Manu, Deniz Yılmaz

Kartal’da 2 yıldız yok

Beşiktaş, bu akşamki Gençlerbirliği mücadelesine önemli oyuncuları Quaresma ve Pepe’den yoksun çıkacak. Fenerbahçe ile yapılan kupa maçında gördüğü kırmızı kart ve ihraç sonrası rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 5 maç ceza alan Quaresma, 24. haftadaki Trabzonspor maçının ardından Gençlerbirliği karşılaşmasında da forma giyemeyecek. Kupa maçında ayak parmağı kırılan ve tedavisi devam eden Portekizli stoper Pepe de bugün görev alamayacak.

Başakşehir öncesi sarı alarm!

Siyah-Beyazlılar’da 5 oyuncu Gençlerbirliği maçına sarı kart ceza sınırında çıkacak. Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Adriano Correia ve Gary Medel, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde 26. haftadaki Başakşehir maçında cezalı duruma düşecekler.

Vodafone Park’tan çıkış yok!

Kara Kartal, Vodafone Park’ta bu sezon oynadığı maçlarda rakiplerine büyük üstünlük kurdu. Dolmabahçe’de oynadığı lig maçlarında yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş, bu sezonki 11 müsabakada 8 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Siyah-Beyazlı takım iç sahadaki namağlup serisini rakibi karşısında da sürdürmeye çalışacak.

Atınç Nukan’a yeni operasyon

Beşiktaş’ta sezon başında sol diz ön çapraz bağı kopan Atınç Nukan, yeniden ameliyat edilecek. Acıbadem Fulya Hastanesi’nde bu sabah Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Sarper Çetinkaya tarafından ameliyat edilecek Atınç Nukan’a ön çapraz bağ yenilemesi uygulanacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ