MENÜ

Beşiktaş'a Ronaldinho'dan kötü haber

Beşiktaş'ın transfer etmek için yoğun çaba harcadığı Ronaldinho, Atletico Mineiro ile sözleşme uzattı.

Beşiktaş'a Ronaldinho'dan kötü haber

Beşiktaş'ın uzun zamandır kadrosuna katmak için uğraştığı Ronaldinho kulübünde kaldı. Atletico Mineiro ile sözleşme yenilen Ronaldinho'nun transferini başkan Alexandre Kalil, twitter hesabından duyurdu.

Başkan Kalil'in Ronaldinho'ya imzayı attırdıklarını açıklamasından sonra Atletico Mineiro'nun resmi sitesi aşırı yüklenmeden dolayı çöktü. Beşiktaş, Ronaldinho'ya en son 4.5 milyon Euro ücret önermiş ve Roberto Assis buna yakın rakamların zaten Brezilya'da olduğunu bu sebeple rakamın 6.5 milyon Euro garanti para olmasını istemişti.

Ayrıca Brezilyalı futbolcunun Türkiye’deki temsilcisi Ayhan Yeşilbaş, Atletico Mineiro Kulübü Başkanı Alexandre Kalil’in, Ronaldinho ile sözleşme yenilediklerine dair sosyal medyada yer alan ifadelerini doğruladı.

Yeşilbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ronaldinho’nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis’in kendisini aradığını ve imzaların atıldığını söylediğini belirterek, şunları kaydetti:
"Bu transferin gerçekleşmesi için çok uğraştık ama Ronaldinho Brezilya’da kalmayı tercih etti. Ağabeyi ve menajeri Assis, az önce beni arayarak sözleşme imzaladıklarını birinci ağızdan söyledi. Maddiyat dışında birtakım başka unsurların devreye girdiğini tahmin ediyorum çünkü Beşiktaş’ın hatırı sayılır bir teklifi vardı."

Ayrıca Brezilyalı yıldız Ronaldinho, kişisel twitter hesabından, sözleşme uzattığını doğruladı. R10, twitter'a şunları yazdı: Çok mutluyum, bir yıl daha beraberiz! İşte galo!

Haberin Devamı
YORUM YAZ