MENÜ

'Belçikaya karşı oynamak istiyorm'

Türkiye'ye karşı sakatlığı sebebiyle forma giymediğini belirten Almanya'nın yıldızı Mesut Özil, Belçika'yı gözüne kestirdi. Tecrübeli futbolcu, “Bu maçta sahada olmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu

'Belçikaya karşı oynamak istiyorm'

Almanya’nın Türk kökenli yıldızı Mesut Özil belki bize karşı İstanbul’daki maçta forma giymek istemedi ama Belçika sınavında sahada olmak istediğini kendi ağzından söyledi. TT Arena’daki mücadelede yuhalanmaktan çekindiği için sakatlığını bahane ettiği öne sürülen Mesut, Almanya Futbol Federasyonu’nun internet sitesine verdiği röportajda, “Beni tanıyan herkes olabildiğince çok oynamak istediğimi bilir. Real Madrid’de veya milli takımda da bu değişmez. Türkiye’ye karşı Berlin’de de olduğu gibi sahada olmak istiyordum ama olmadı” ifadesini kullandı. Belçika’ya karşı oynamak için elinden geleni yapacağının altını çizen Mesut, bu konudaki kararın en erken pazartesi günü yapılacak son antrenman sonrasında veya maç gününde verilebileceğini ifade etti.

Haberin Devamı

‘Herkes bana sıcak davrandı’

TT Arena’da kendisine çok iyi davranıldığını belirten yıldız futbolcu, “Hamit Altıntop, formaları değiştirmek için ilk önce bizim soyunma odasına geldi. Bende anlık bir kararla onunla Türk Milli Takımı’nın soyunma odasına gideceğimi söyledim. Herkesle sohbet ettim ve kendilerine Azerbaycan maçı için başarılar diledim. Ayrıca stattaki atmosfer benim için gayet sıcaktı. Kiminle karşılaştıysam ve kiminle sohbet ettiysem, bana çok kibarca yaklaştılar” yorumunu yaptı. Bu arada teknik direktör Joachim Löw’ün, Belçika karşısında köklü bir değişiklik yapmayacağı ve oynaması halinde Mesut’u sahaya süreceği öğrenildi.

YORUM YAZ