MENÜ

Başkan Hasan Sayyıdan, camiadan özür diledi

Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan, sporcuların İzmir’de yaşadıkları kamp skandalıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sayyıdan, “Olmaması gereken şeyler yaşadık. Bize yakışmadı. Olanlardan dolayı tüm camiadan özür diliyorum” dedi.

Başkan Hasan Sayyıdan, camiadan özür diledi

Görme engelli sporcuların İzmir’de yaşadıkları kamp skandalının yankıları sürerken Federasyon Başkanı Hasan Sayyıdan, konuyla ilgili bir açıklama daha yaptı ve olanlar için camiadan özür diledi.

Haberin Devamı

Sporcuların gittiği otelin tadilatta olduğunu aynı akşam öğrendiğini ifade eden Sayyıdan, “Geç saatte olduğu için hemen oteli değiştiremedik, ancak ertesi gün derhal gerekeni yaptık ve çocukları en uygun otele yerleştirdik” dedi. Sayyıdan, tadilatta olan otelle neden anlaşma yapıldığı sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Oteli yüzmeyle ilgili yönetim kurulu üyemiz ayarlamış, zaten kendisi bunun hesabını yönetime verdi!.”

‘Araçla ilgili şikayet gelmedi’

Sayyıdan, ikinci otelle yüzme havuzu arasındaki mesafenin abartıldığını savunarak, transferi yapan aracın gayri sıhhi olması konusunda ise şunları söyledi: “Araç İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait. Araçla ilgili bize bir şikayet gelmedi, gelseydi, derhal başka bir araç temin ederdik” Sayyıdan, kız sporculara kadın gözetmen konusunu ise görevlendirdikleri velinin gitmemesi üzerine üç gün sonra başka bir veli göndererek çözdüklerini kaydederek, “Yine de olmaması gereken şeyler yaşadık. Bize yakışmadı. Olanlardan dolayı tüm camiadan özür diliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Hamit Turhan

YORUM YAZ