MENÜ

Bafetimbi Gomis resmen açıkladı!

Fenerbahçe ile adı anılan Swansea'nin golcüsü Bafetimbi Gomis, geleceği hakkında net konuştu.

Bafetimbi Gomis resmen açıkladı!

Futbol yaşantısını İngiltere Premier Lig takımı Swansea City'de sürdüren Bafetimbi Gomis, hakkındaki iddialar ve geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Ara transfer döneminde, başta Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe başta olmak üzere birçok kulüple ismi anılan Fransız golcü, takımında mutlu olmadığı iddialarında doğruluk payı olmadığını vurguladı.

Transferin son gününde kişisel Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Kuğular'ın 29 yaşındaki yıldızı Gomis, "Swansea'de kalmaya karar verdim. Bu gelişmeyi transfer dönemi noktalanmadan sizlerle paylaşmak istedim. Benim için en iyi seçenek bu. Sezonun ilk devresinde çok forma şansı bulamadığım için üzgün olsam da şimdi her şey farklı. Bu takıma ve bana sundukları projeye inancım tam. Teknik direktörümüz Garry Monk'la konuştum, birbirimize karşılıklı güven ve saygımız var. Swansea'de oynadığım ve burada yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Burada herkes oldukça kibar ve bana hep yardımcı oluyorlar. Takımımın hedeflerine ulaşması için elimden gelenin en iyisini ortaya koyacağım" ifadelerini kullandı.
Stoch geliyor, Holmen yine kiralık

Haberin Devamı
YORUM YAZ