MENÜ

Badou Ndiaye transferiyle ilgili flaş açıklama

Galatasaray'ın devre arasında Stoke City'e sattığı Badou Ndiaye'nin takımın küme düşmesinin ardından Cim Bom'a geri döneceği iddia edilmişti. Konuyla ilgili Stoke menajeri Gary Rowett'ten yeni bir açıklama geldi.

Badou Ndiaye transferiyle ilgili flaş açıklama

Galatasaray, geçtiğimiz yaz Osmanlıspor'dan kadrosuna kattığı Badou Ndiaye'i 16 milyon euroluk bir bonservis bedeliyle Stoke City'e satmıştı.

Haberin Devamı

İngiliz ekibinin küme düşmesinin ardından Senegalli yıldızın yeniden Sarı Kırmızılılar'a transfer olacağı iddia edilmişti.

Stoke manejeri Gary Rowett ise transferi adeta yılan hikayesine dönen Ndiaye'yle ilgili yaptığı son açıklamada "Onu satmak istersem dünyanın en aptal insanı olurum." ifadelerini kullanmıştı.

Takımının Championship'in ilk haftasında oynayacağı Leeds United maçı öncesi kameraların karşısına geçen Rowett, konuyla ilgili bir açıklama daha yaptı.

İngiliz menajer, Ndiaye hakkındaki ısrarlı soruları "Şu anda hem Jack Butland hem de Badou Ndiaye'nin durumu aynı. İki oyuncum hakkında da pek çok spekülasyon çıkmasına rağmen ben onların burada kalacaklarını umuyorum. Elbette hiçbir oyuncu, Premier Lig veya Avrupa'nın büyük kulüplerinden talipleri varsa Championship'te oynamak istemez. Bununla birlikte biz de gelecek sezon iyi işler çıkarabiliriz." şeklinde yanıtladı.

Haberin Devamı

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

YORUM YAZ