MENÜ

Baba'dan Kartal'a müthiş kıyak!

Beşiktaş yönetimi, Demba Ba'dan gelen 13 milyon euro ile futbolcu ve çalışan borçlarının tamamını ödedi. İcralık davalar da kapatıldı…

Baba'dan Kartal'a müthiş kıyak!

DEMBA BA'm sağolsun...

Mali yönden sıkıntılı bir dönemden geçen Siyah-Beyazlılar, Demba Ba'nın Çin ekibi Shanghai Shenhua'ya 13 milyon euro bonservis bedeli ile satılmasının ardından büyük bir rahatlık yaşadı. Beşiktaş Kulübü'nün KAP'a yaptığı ağustos ayı 'Aylık bildirim'inde de bu net bir şekilde ortaya çıktı. Siyah-Beyazlı yönetim, Demba Ba'dan kazandığı para ile kasasını doldurdu ve tüm borçları sildi. Futbolculara olan 48 milyon 432 bin 373 TL'lik borç sıfırlandı. Kulüpte çalışan tüm personelin de parası ödendi.

SEZER'İN BORCU DA ÖDENDİ

Kredi borçlarının taksitlerini ödeyen Başkan Fikret Orman ve yönetimi, icra davalarını da bir bir kapattı. Filip Holosko 903 bin, Sezer Öztürk 536 bin, Gökhan Süzen de 522 bin euroluk alacağı nedeniyle Beşiktaş'ı icraya vermişti. Siyah-Beyazlılar, bu oyuncuların alacaklarının hepsini ödedi ve davayı kapattı. Demba Ba'nın menajeri olan Alex Gontran'a da 60 bin euroluk borç vardı. Bu para da Gontran'ın hesabına yatırıldı. İbrahim Toraman'a 150 bin TL, Michael Eneramo'ya da 125 bin euro verildi ve tüm borçlar silindi.

Kaynak: Akşam

Haberin Devamı
YORUM YAZ