MENÜ

Aziz Yıldırım Samandıra'da!

Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım Samandıra'da futbolculara bir konuşma yaparak derbi maçta başarılar diledi. Fenerbahçe'ye leke sürdürmeyeceğini belirten Yıldırım, "Fermanı yazmışlar, sorun değil gider yatarız. Siz sahada vazifenizi yapın. Bu camiaya kupa getirin" dedi.

Aziz Yıldırım Samandıra'da!

Aziz Yıldırım, bu sabah yöneticilerden İlhan Ekşioğlu ile birlikte Fenerbahçe'nin Samandıra'daki antrenmanına gitti. Futbolcularla konuşmalar yapıldı

Haberin Devamı

Başkan Yıldırım, şunları söyledi:

"Fermanı verdiler, kalemi kırdılar. Sorun değil, gider yatarız. Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağız. Alınterinize leke sürdürmeyiz. Sizden ricam Fenerbahçe'yi layık olduğu noktalara götürün. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da da mutlaka kupa kaldırın. Alacaklarınızın hepsini hâllettiriyorum. Siz görevinizi yapın. Fenerbahçe hiç şike yapmadı, yapmaz. Bunu bilin. Pazar günü elinizden geleni yapın. Maçtan sonra sahanın ortasında tribünleri alkışlayın, soyunma odasına gidin. Hepinize başarılar diliyorum.

Emre: Siz bizim babamızsınız

Aziz Yıldırım'ın ardından sözü Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu aldı ve şöyle konuştu:

"Siz, bu ailenin babasısınız, abisisiniz. Hep öyle gördük, inandık. Sizbu camia için elinizden geleni yaptınız, biz de sahada elimizden geleni yapacağız. Sizi çok seviyoruz. Biz bu formaya leke sürdürmeyiz. Bunu ayrılık olarak görmüyoruz. Çocuklarımıza şanlı bir şampiyonluk anatacağız. Fenerbahçe için insanlarla dost olduk, düşman da oluruz. Bize bunları yapanlar utansın."

Haberin Devamı

Başkan Yıldırım, Emre'nin konuşmasının ardından duygulu anlar yaşadı ve gözyaşlarına hâkim olamadı.

Emre, kariyerinin en değerli anılarından biri olarak gördüğü 2010-2011 şampiyonluk madalyasını Başkanımıza takdim etti. Başkanımız ise Ömer Akif’in hakkı olduğunu düşünerek, Emre’ye teşekkürlerini iletti.

YORUM YAZ