MENÜ

Aysal'dan Terim'e gönderme

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, teknik direktör Mancini ve takım hakkında konuştu. Başkan, aynı zamanda Fatih Terim hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aysal'dan Terim'e gönderme

Aysal, Mancini’ye destek verirken, kaderinin derbiye bağlı olmadığının altını çizdi, “Taraftarın tepkisi doğal, ama ben Mancini’ye en az bir tam sezon şans tanımak gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Hürriyet Gazetesi'ne konuşan başkan, “Benim aradığım şey süreklilik. Bunu da her sene teknik direktör değiştirerek sağlayamayız.” Bu sözler Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’a ait… Üst üste kötü sonuçların ardından tribünlerden “Mancini istifa” sesleri yükselirken, sessiz kalan Aysal’ın derbi sonucuna göre karar alacağını gündeme getirenler dahi oldu. Ancak Ünal Aysal, sessizliğini bozarken, çok farklı şeyler söyledi. Aysal’dan öncelikle, derbinin Mancini’nin kaderini belirleyeceği iddiaları ile ilgili görüşünü öğrenmek istedik:

‘Gösterilen tepkiler alışkanlıktan'

“Mancini, iki sene üst üste şampiyon olmuş ama bu arada çok da yıpranmış, ligin 6. haftasında 8 puan kaybedip şampiyonlar ligi’nde de 6-1’lik taze bir hezimeti kendi sahasında yaşamış, ligde 5. duruma düşmüş bir takımı devraldı. Taraftarın tepkisi son iki yılın alışkanlıkları dolayısıyla doğal, ama ben Mancini’ye en azından bir tam sezon şans tanımalı diye düşünüyorum.”

Terim'e gönderme


Kendi felsefesini de anlatan Aysal, “Aradığım şey sürekliliktir. Bunu her yıl teknik direktör değiştirerek sağlayamayız. Fatih Hoca’ya da sözleşmesini 2 yıl daha uzatmayı teklif ettim. O tercihini Milli Takım’dan yana yapınca kendi göbeğimizi kendimiz kesmiştik” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ