MENÜ

Aykut Kocaman'dan uyarı: Böyle goller yemeyin

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği ve Akhisar maçında yenen golleri izletti, “Bunları tekrar görmek istemiyorum” dedi.

Aykut Kocaman'dan uyarı: Böyle goller yemeyin

Aykut Kocaman, öğrencilerine takım savunması konusunda uyarılarda bulundu. Başarılı teknik adam, Kadıköy’de 2-2 berabere kaldıkları Gençlerbirliği ve 3-2 kaybettikleri Akhisar maçlarını futbolcularına izletti.

Yedikleri gollere dikkat çeken deneyimli çalıştırıcı, “Yaptığınız hataları görüyorsunuz. Bir daha böyle goller yemeyin Cumartesi günü karşınızda çok daha güçlü hücum oyuncularına sahip bir takım olacak. Bu yaptığınız hataların çok daha azı bile pahalıya mal olur” uyarısında bulundu. Aykut Kocaman ayrıca öğrencilerinden, top rakibe geçtiğinde, takım halinde savunma pozisyonu almalarını istedi.

Ali Koç'tan Galatasaray derbisi ve seçim açıklaması

Hamle için 4 yıldız

Derbide Sarı-Lacivertliler’in kulübesi son derece zengin olacak. Aykut Kocaman özellikle Mathieu Valbuena, Roberto Soldado, Alper Potuk ve Mehmet Ekici’yi maçın gidişatına göre hamle oyuncusu olarak kullanacak. Deneyimli çalıştırıcı, bu dört öğrencisini derbinin ilk dakikalarından itibaren ısınmaya göndermeyi planlıyor. Eğer sakatlık olmazsa, ikinci yarıdaki skora göre bu dört yıldızdan üçü derbide forma şansı bulacak.

Çocukken hangi takımı tutuyorlardı?







Haberin Devamı
YORUM YAZ