MENÜ

Aydınlar'ın öfkesi 2

Federasyon Başkanı, “TÜSİAD toplantısında Fenerbahçe yöneticilerini hedef alan sert sözler ağzımdan çıkmadı. Konuşulanları çarpıtarak basına yansıtanları kınıyorum” dedi...

Aydınlar'ın öfkesi 2

Türkiye Futbol Federasyonu ile Fenerbahçe Kulübü arasında şike soruşturması sürecinde gerilen ipler ilişkileri de derinden etkiliyor. Buna son bir örnek daha önceki gün yaşandı. TÜSİAD toplantısında Mehmet Ali Aydınlar’ın Fenerbahçeli yöneticileri sert şekilde eleştirdiğine dair iddialar Sarı-Lacivertli camiayı adeta ayağa kaldırdı. Yakın çevresine, “Ben onlara Cenevre’ye gitmelerini söyledim karar öncesinde. Ama dinlemediler beni. Dışarıda farklı, içeride farklı konuşuyorlar. Bunlar dönek insanlar. Şimdi de benden randevu almak için çabalıyorlar ama asla randevu vermem” dediği öne sürülen Aydınlar, bu ifadeleri ise kesinlikle kabul etmiyor.

Haberin Devamı

Tansiyon düşürdü

Ağzından kesinlikle bu tip sözler çıkmadığının altını önemli çizen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın, “Böyle yorumlar yapacak biri değilim. Konuşmalarımızı bu kadar çarpıtarak medyaya yansıtanları da esefle kınıyorum” diyerek yükselen tansiyonu biraz olsun düşürdü.

YORUM YAZ