MENÜ

Galatasaray nasıl tur atlar? - İşte o ihtimaller

Galatasaray, İsveç deplasmanında Östersunds'a 2-0 mağlup olmuştu. Bu akşam 2-0'lık karşılaşmanın rövanşı oynanacak. Futbolseverler, "Galatasaray nasıl tur atlar?" sorusunun yanıtını aramaya başladı. İşte o ihtimaller.

Galatasaray nasıl tur atlar? - İşte o ihtimaller

Galatasaray sezonun ilk maçında UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında İsveç'te Östersunds ile karılaşmış ve maçtan 2-0'lık sonuçla mağlup ayrılmıştı. Galatasaray'ın tur atlayabilmesi için İstanbul'da farklı kazanması gerekecek. İşte Galatasaray'ın turu geçebilmesi için oluşabilecek ihtimalleri sizler için derledik.

Galatasaray nasıl tur atlar?


Sarı-Kırmızılılar, eşleşmede üst tur biletini kapmak için yemeden Östersunds’un filelerini 3 kez havalandırması gerekiyor. İsveç temsilcisinin gol bulması halinde Galatasaray’a üst tur için bu kez 4 gol gerekecek. Mücadele, Cim Bom’un 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlanması halinde karşılaşma uzatmaya gidecek. Her türlü mağlubiyet ve beraberlik halinde Igor Tudor’un öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’ne veda edecek.

Rövanş mücadelesi bu akşam 20:30'da Türk Telekom Stadı'nda oynanacak. Bilindiği üzere Galatasaray, UEFA'dan aldığı men cezası nedeni ile geçen sezon Avrupa Kupaları'nda mücadele edememişti.

Kritik rövanşa 40 bin taraftar

Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Östersunds’a ilk maçta 2-0 mağlup olan Cim Bom, bugün İsveç ekibi ile rövanş karşılaşmasına çıkıyor. Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak kritik karşılaşmaya yaklaşık 40 bin Sarı-Kırmızılı taraftarın gelmesi beklenirken, Galatasaray taraftarının önünde turu geçecek skoru almak istiyor. Tribünlerin desteğini arkasında hissedecek olan Aslan, karşılaşma sonunda alacakları sonuçla taraftarlarını da evlerine mutlu göndermek istiyor.


(ÖZET) Galatasaray-Östersunds maç sonucu: 1-1

Haberin Devamı
YORUM YAZ