MENÜ

ÖZET - Beşiktaş-Lyon golleri

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Fransız temsilcisi Lyon karşısında çok kritik bir maça oynuyor. Beşiktaş-Lyon maçı özeti ve karşılaşmanın golleri haberimizde olacak. Beşiktaş-Lyon canlı anlatımını da haberimizde bulabilirsiniz.

ÖZET - Beşiktaş-Lyon golleri



UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çok yaklaşan ve bu akşam Lyon'la çok önemli bir mücadeleye çıkacak olan Beşiktaş'ın en büyük artılarından biri de Vodafone Arena. Taraftarının desteği ile Fransız ekibine karşı üstünlük kurmak isteyen Beşiktaş, 1-0'lık galibiyette bile tur atlayabilecek. Beşiktaş'a ayrıca gollü iki farklı galibiyetler lazım.

Bu sabah açıklandı! İşte TEOG 2. nakil sonuçları

Beşiktaş-Lyon maçı 11'leri

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Mitrovic, Tosic, Adriano, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca ve Cenk Tosun.

Lyon: Lopes, Morel, Diakhaby, Nkoulou, Jallet, Gonalons, Tousart, Tolisso, Valbuena, Cornet, Lacazette.











BEŞİKTAŞ-LYON CANLI ANLATIM


TRT1 uydudan şifresiz nasıl izlenir? TRT 1 Biss Key ayarları...


Beşiktaş - Lyon hangi kanalda şifresiz izlenebilecek?

Beşiktaş - Lyon maçı 20 Nisan'da oynanacak. Maç saat 22.05'de başlayacak olup TRT'den şifresiz ve canlı olarak ekranlara gelecek. Beşiktaş - Lyon maçını fanatik.com.tr'den canlı/grafikli anlatım ile takip edebilirsiniz.

Beşiktaş, nasıl tur atlar?

1-0 ve iki farklı galibiyetlerde tur atlayacak. Deplasmandaki maçtan 2-1 mağlup ayrılan Beşiktaş, rövanşta rakibini 1-0 yenerse yarı finale adını yazdıracak. Siyah-beyazlı takım, iki farklı galibiyetlerde de tur atlayan ekip olacak. Karşılaşmanın normal süresi 2-1 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle bitmesi halinde, maç uzatmaya gidecek. Uzatmada skorda değişiklik olmazsa yarı finale yükselecek takımı, penaltı atışları belirleyecek. Beşiktaş’ın gollü tek farklı galibiyetlerinde Olympique Lyon, yarı finale yükselme hakkı elde edecek. Beraberlik veya Olympique Lyon’un galibiyeti halinde Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’ne veda edecek.


Haberin Devamı
YORUM YAZ