MENÜ

İşte Raul'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki favorisi!

Real Madrid ve İspanya futbolunun efsane ismi Raul, UEFA Avrupa Ligi'ndeki favorilerini açıkladı. Raul, Manchester United'ın kupaya uzanmaya en yakın takım olduğunu öne sürerken Beşiktaş'la ilgili herhangi bir söylemde bulunmadı.

İşte Raul'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki favorisi!

Futbolculuk kariyerinde sayısız başarıya ulaşan efsane futbolcu Raul, UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam oynanacak son 16 turu ilk maçları öncesinde favorisini açıkladı.

Raul, Beşiktaş'ın da yer aldığı 16 takım arasından Manchester United'ın kupayı kazanmaya en yakın takım olduğunu söyledi.

39 yaşındaki eski futbolcu, Mourinho'nun, United'ı tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi kupasına uzandıracağından emin olduğunu belirtirken, ''Hali hazırda takım olma yolunda ilerleseler de, Mourinho'nun yardımıyla kupanın favorisi onlar. Aynı zamanda Roma da iyi gözüken takımlardan biri. Bunların yanına Lyon'u da ekleyebiliriz. Ancak Manchester United ve Roma favori olarak gözüküyor'' diyerek temsilcimiz Beşiktaş'a şans tanımadı.

Kariyerinde 3 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Raul, 2011-2012 sezonunda formasını giydiği Schalke ile UEFA Avrupa Ligi'nde forma giymiş ve çeyrek final sevinci yaşamıştı.

Kaynak: Goal.com

Haberin Devamı
YORUM YAZ