MENÜ

Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı deplasmana nasıl gidebilecek?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail ekibi Hapoel Beer-Sheva ile Fenerbahçe ise Rus ekibi Krasnodar ile eşleşti. Peki taraftarlar deplasman maçlarına nasıl gidebilecek? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarı deplasmana nasıl gidebilecek?

Beersheva'ya direkt uçuş yok!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde İsrail ekibi Hapoel Beer-Sheva ile eşleşti. Peki Siyah-Beyazlı taraftarlar Hapoel Beer-Sheva takımının maçlarını oynadığı Beersheva şehrine nasıl gidebilecek?

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Hapoel Beer-Sheva, İsrail'in en üst düzey futbol ligi olan Ligat ha'Al'da yer alıyor. Beersheva (Beerşeva) şehrinin takımı olan kulüp, maçlarını 16,126 kişilik Turner Stadyumu'nda oynuyor.

Beşiktaş, Hapoel Beer-Sheva ile ilk maçını 16 Şubat 2017'de deplasmanda oynayacak.

Beersheva şehrine Türkiye'den direkt uçuş olmadığı için Beşiktaş taraftarları, önce Tel Aviv şehrine uçup oradan Beersheva'ya gitmek zorunda. İstanbul'dan Tel Aviv'e uçak fiyatları da ortalama 400 TL civarında.

(ÖZET) Krasnodar - Fenerbahçe maç sonucu: 1-0


Beşiktaş'ın rakibi Hapoel Beer Sheva | İşte bilmedikleriniz...


Krasnodar'a uçuşlar bin TL

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakibi Rus ekibi Krasnodar oldu. Peki Sarı-Lacivertli taraftarlar Krasnodar deplasmanına nasıl gidebilecek?

FK Krasnodar, Rusya Premier Ligi'nde mücadele eden bir futbol kulübü. Maçlarını 34219 kapasiteli Kuban Stadı'nda oynuyor.

Fenerbahçe, Krasnodar ile ilk maçı 16 Şubat 2017 Perşembe günü deplasmanda oynayacak.

Maçın yapılacağı Krasnodar şehri, Kuzey Kafkasya'da Rusya Federasyonu'na bağlı Krasnodar Kray'ın yönetim merkezi olan kent. Depalasmdan oynanacak maça gitmek isteyen Sarı-Lacivertli taraftarlar, fiyatı ortalama 700 TL ile bin TL olan İstanbul - Krasnodar uçuşları tercih etmek zorunda. Uçuşlar 3 saat sürmekte.


Fenerbahçe'nin rakibi Krasnodar'ı yakından tanıyalım...


Hapoel-Beşiktaş maç özeti ve golleri - Muhteşem zafer...

Haberin Devamı
YORUM YAZ