MENÜ

'Tarihe geçmek istiyoruz'

UEFA Avrupa Ligi’nde yarın sahasında Zürih ile son 32 turuna yükselme mücadelesi verecek Osmanlıspor’da kaptan Numan Çürüksu, "Zürih maçını kazanırsak tarihe geçme fırsatımız var. Bunu başarmak istiyoruz. Umarım, Zürih’i yenip Osmanlıspor adı altında tarihe geçeriz." dedi.

'Tarihe geçmek istiyoruz'

L Grubu’nda 7 puanla lider durumda bulunan Osmanlıspor’un savunma oyuncusu Numan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zürih karşısında sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
İsviçre’de oynanan maçta Zürih’e 2-1 yenildiklerini hatırlatan Numan, "Deplasmandaki maç gibi olmayacak. Orada biraz yorgunduk, lig maçımız da vardı. Şimdi daha konsantreyiz. Çok ciddi bir maç olduğunu biliyoruz. İyi çalışıyoruz, bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Numan, Osmanlıspor’un Avrupa kupalarında yakaladığı başarıyla ilgili ise şöyle konuştu:

"Bu yola çıkarken belki buraya kadar geleceğimizi düşünmüyorduk. Kazandıkça, konsantre oluyorsunuz ve öz güveniniz artıyor. Geçen sezonun devre arasından itibaren çıkışımız var. Bunu Avrupa’ya da yansıttık. Disiplinli bir şekilde çalışıyoruz ve çok konsantreyiz. Avrupa Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Lig olmak üzere üç kulvarda yarışıyoruz. Bunun için çok iyi konsantre olmanız gerekiyor. Bunu başardığımızı düşünüyorum. Zürih maçını kazanırsak tarihe geçme fırsatımız var. Bunu başarmak istiyoruz. Umarım, Zürih’i yenip Osmanlıspor adı altında tarihe geçeriz."

Osmanlıspor’da, lig ve Avrupa’da tüm maçlarda 90 dakika görev yapan tek futbolcu olan 32 yaşındaki stoper, performansıyla ilgili, "Daha önce de bu başarıları yakalamıştım. Ancak bu kadar istikrarlı olamadım çünkü uzun süreli sakatlıklar yaşadım. İki çok ağır sakatlık geçirdim. Şu an böyle bir çizgi yakaladım. Umarım böyle devam eder." değerlendirmesini yaptı. Stoper bölgesinde partnerlerinin değişmesinin kendisi için bir problem oluşturmadığını dile getiren Numan, A Mili Takım hedeflerine ilişkin ise "Her oyuncu gibi benim de oynama isteğim var tabii ki. Milli davet her futbolcu için ayrı bir mutluluk. Çağrılırsak mutlu oluruz, çağrılmazsak da destekleriz. Böyle bir kaygımız yok." şeklinde konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ